Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Søgning meget langsom

0
Der er problemer med søgningen på konti, projekt osv. Når man opretter en ny postering og begynder at skrive fx konto nummer eller navn, så er søgningen meget langsom, og i nogle tilfælde så får man et forkert kontonummer ind grundet dette, da den ikke når at søge på hele det nummer der er tastet, og så blot vælger der hvor den er nået til.

Fejlen er afhængig af browser, den kommer i firefox, men ikke i chrome.

Det giver lidt frustrationer, da der er andre ting der ikke kører særlig godt i chrome.
Håber I vil kigge på om det kan forbedres.
 

Mvh Alexander / VALJU

Mvh Alexander Sylvestersen-Platz  |  VALJU ApS  |   +45 3360 1261
i Forslag » Andet af (2.3k points)

1 Svar

Hej Alexander.

Tak for dit indlæg. Til start vil jeg opfordre dig til, at tage fat i vores telefon, chat eller e-mail support, hvis oplever noget der ligner en fejl i e-conomic. Du kan finde alle vores support kanaler her.

Når det er sagt har vi tidligere hørt om den udfordring du beskriver. MEN vi har udelukkende kunne dokumentere & reproducere ved brug af kombinationen MAC & Firefox. Derfor vil jeg høre om det er samme scenarie du oplever? Hvis ja, vil jeg tilføje dine kontakt oplysninger til den sag vi har oprettet, så du kan få besked når der findes en løsning.

Hvis ikke det er det samme scenarie må du meget gerne tage fat på vores telefon, chat eller e-mail support for, at vi kan finde frem til en reproduktion af fejlen.

 

Fortsat god dag :).


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Rune Troels Larsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (1.7k points)
Hej

Det er præcist kombinationen af Mac og Firefox. Det er ikke et problem i andre browsere på mac, som jeg har kunne konstatere.

Mvh Alexander