Budget udskrifter

0
Hej

Det kunne være rigtigt fedt, hvis man kunne lave et udskrift med kun sammentællingsposterne.

Dette ville gøre det mere overskueligt for læser af budgettet. Det er ikke altid, at en virksomhedsejer er så interesseret i de enkelte poster, men ønsker at have de mere overordnede linier i budgettet.

I det hele taget ville det være godt, hvis vi kunne få nogle flere udskriftsmuligheder i Economic i lighed med C5
i Forslag » Andet af (140 points)

1 Svar

Hej Britta og tak for dit forslag :)

 

Jeg kan godt se, at det kunne være super lækkert at kunne lave sine egne rapporter og bestemme, hvordan tallene skal vises. Det er sådan på nuværende tidspunkt, at vi ikke prioriterer, at arbejde med dette. Derfor vil du ikke se en ændring her. Grunden til dette er, at vi har alternativer, som kan give dig det ønskede resultat og vi derfor kigger mere på andre forslag og forbedringer.

 

Men lad os lige vende de her alternativer. Du kan trække tallene ud i excel og her kan du arbejde med dem, så det kun er dine sammentællingsposter der fremgår. Det er en forholdsvis enkel måde at få vist rapporten på den måde du ønsker.

Ellers har vi en masse gode partnere, som har lavet produkter, der kan rapportere mere brugerspecifikt. Du kan hoppe herind og kigge mere på det. De vil helt sikkert kunne hjælpe dig :)

 

Jeg håber det er noget, der hjælpe dig videre, så du får vist dine rapporter på en måde som dig og din virksomhedsejer ønsker :) 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (90.8k points)