Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ændre de 6 felter på "hjemme" skærmen.

+1
Et ønske er at kunne ændre de 6 felter på "hjemme" skærmen.

At det er muligt at eksempelvis fjerne de to indtægter / udgifter og måske få en større for ubetalte salgsfakturaer... Så listen kan være længere.

Evt. få en fane som summer den eksisterende ordre sum sammen hele tiden. Eller et søjle diagram for de sidste 3 mdr. af hvad der er faktureret. Ting som én af jeres APP kan men ville være mere smart i jeres system.

Det er gode KPI'er at drive virksomhed efter.
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Niels

Tak for dit indlæg.

Jeg synes dit forslag er godt og det kunne være lækkert med en større valgfrihed for at tilpasse informationerne på hjem-fanen

Det er ikke noget der ligger lige for, så jeg tager dit forslag med videre og så vil vurdere om det evt. er noget vi kunne lave på lidt længere sigt.
 
Når vi har vurderet dit indlæg, så vil jeg opdatere dig her på forummet

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
opdateret
Hej Niels

Endnu engang tak for dit forslag :).

Vi har haft dit forslag med til et prioriteringsmøde og må desværtre melde, at det for nu ikke bliver implementeret.

Der er selvfølgelig mange måder, man kunne forbedre Hjem fanen på og dette er bestemt en af dem. Netop det med overblik og KPI'er er klart noget, som kunne hjælpe mange - og hurtigt ved et simpelt kig på hjemfanen. I udvikling er det dog en større implementering, som altså ikke ligger indenfor den nærmeste fremtid.

Lige så snart, at vi har Hjem fanen på planen i forhold til udvikling, vil dit forslag dog blive prioriteret op mod alle de forslag og idéer, som der påvirker Hjem fanen.

For nu sætter jeg dette indlæg til "implementeres ikke".

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Rune Troels Larsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (1.7k points)