Informizely customer feedback surveys

Ændring i nummererings-rækkefølge

0
Hej,

Jeg er lige skiftet over til e-conomic fra et andet bogføringsprogram og er begyndt at fakturere - startende med faktura nr 355 (sidste faktura i det gamle system var nr 354). Næste faktura vil være nr 364.

Nu vil jeg imidlertid gerne importere/indtaste de gamle faktura´er for 2011 i e-conomic (det drejer sig om omkring 50 stk) - for sådan at have alle fakturaer for 2011 i ét og samme program.

Kan jeg under Indstillinger - nummerserier sætte næste fakturanr til at være f.eks. 300, så indtaste de der 50 gamle faktura, for derefter at ændre næste nummer tilbage til 364.

Eller er der andre muligheder?

På forhånd tak

Kari
lukket
i Spørgsmål » Salg af (190 points)
opdateret af

3 Svar

 
Bedste svar
Hej Kari,

Typisk hvis man kommer fra et andet regnskabsprogram af, så vil man smide dem ind i kassekladde, med typen manuel debitor faktura - http://wiki.e-conomic.dk/bogforing/manuel-debitorfaktura. Her kan du selv indtaste det ønskede faktura nummer.

Argumentet for at oprette det som rigtige fakturaer i e-conomic, ville jeg kun gøre af 1 årsag. Nemlig at  jeg ønsker at kunne hente en omsætnings statistik hvor mit salg er fordelt på varer, på de tidligere perioder.

Ellers ville jeg gøre som først nævnt om smide dem ind der. Er man doven - eller rigtig smart -> så kan du importere posteringer. - http://wiki.e-conomic.dk/import-af-data/import-af-posteringer Det kræver bare at du kan få det ud i Excel fra dit gamle regnskabsprogram af.

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
valgt som bedste svar af
Mange tak for det hurtige svar!

Jeg bruger løsningen med den manuelle debitor faktura i kassekladden - super.

Hav en god dag!
Spørgsmål af (190 points)Det var da så lidt - og i lige måde tak!  

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)