Ang. Opdaterings tidspunkt. 5-6

0
Dette er en forspørgelse på om det ikke kan lade sig gøre at opdatere e-conomic fks. midt om natten i hverdage i stedet for mellem kl. 5-6.

Jeg er håndværker og starter min morgen ved 5 tiden ved compurteren fordi der er ikke nogen kunder eller medarbejder der ringer,

Men da opdateringen af systemet så forgår i det tidsrum kan jeg ikke bruge e-conomic. før efter kl 6.

Håber der er andre der ude som også kunne tænke sig at få flytte tidspunktet.

 

Hilsen Tømrer Johannnes
i Forslag » Andet af (160 points)
opdateret af

2 Svar

Hej Tømrer Johannes
Mange tak for dit indlæg her på vores forum.

Jeg er rigtig ærgerlig over, at høre det lige ligger i det tidsrum hvor du gerne vil være ved computeren – Vi har prøvet, at ligge det i det tidsrum hvor der er mindst aktivitet i programmet for, at forstyrre mindst muligt.

Dertil skal det siges, at det er en rigtig vigtig opgave som der bliver lavet i dette tidspunkt om onsdagen fordi vi arbejder på, at fremtidssikre e-conomic og gøre os klar til, at komme over til en såkaldt ”public cloud” ved navn Azure som skal give os endnu mere stabil drift og bedre hastigheder i programmet.

Det er derfor også midlertidigt dette servicevindue og er indtil videre forlænget til og med April måned (hver onsdag kl. 5-6) – Du kan læse nærmere omkring det på vores blog indlæg: Fast servicevindue forlænges

Årsagen til, at det ikke bliver gjort midt om natten er for det ene vi faktisk oplever en del trafik igennem vores API + så skal vi være i et ret højt beredskab, både i teknikken for, at sikre alt går som det planlagt og i tilfælde noget gået galt hurtigt kan komme videre men også i vores kommunikationsafdeling som vi kan kommunikerer ud til vores kunder.   

Jeg håber derfor, at det stadig er muligt for dig, at arbejde så vidt uden om det onsdag morgen fra 5-6 hvor vi har vores servicevindue.
Arbejdet er bestemt ikke for, at forstyrre vores kunder men faktisk for, at kunne tilbyde en endnu bedre service i fremtiden.

Du skal stadig have en stor tak for, at du giver din oplevelse til kende. 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Tak for svar. det er fint.
Forslag af (160 points)