Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Email - Brødtekst - Valg af flere skabeloner

0
Hej, jeg savner muligheden for, at vælge imellem flere skabeloner når man skal udsende faktura, altså ens egen brødtekst til emailen. Ofte har jeg kunder der betaler på forhånd, dvs så behøves der ikke stå detaljer omkring indbetaling mm. Ligeledes kan ens formulering i emailen også være anderledes, hvis det er til privatkunder fremfor firmakunder...

Er jeg den eneste der savner denne funktion?
lukket med noten: henvises til forum indlæg 19399 (link i besvarelse nedenunder)
i Forslag » Andet af (120 points)
lukket af

1 Svar

Hej Cool Drinks og Event.
Mange tak for dit forslag her på vores forum smiley

Du er ikke den eneste der savner denne funktion – det er blevet forslået flere gange her på vores forum men desværre ikke blevet implementeret. 
Det er et forslag som vi har taget med videre fordi det giver mening, at kunne f.eks. vælge imellem nogle standardbrødtekster og f.eks. forskellige i forhold til hvilken kunde. Som det ser ud lige nu ligger det ikke fastlagt i planen.
Jeg vil dog henvise på dette indlæg som jeg vil samle op på hvis der sker yderligere på dette område. Så vi har det samlet et sted.

Dertil skal det nævnes, at hvis du godt kunne tænke dig en løsning på det lige nu så har vi 2 app partners som har udarbejdet udvidet muligheder for brødtekster, mail layout og også afsenderadresse som kan hjælpe jer med, at få det ønskede udtryk til de rigtige kunder.

Det er hhv. Ant text og ITN Vision som har lavet disse løsninger.

Ant text som har 2 løsninger: Til e-conomic & Outlook app til e-conomic

ITN Vision som har 1 løsning: E-mail@administration.dk

Der ligger i hvert fald nogle løsninger på dine udfordringer her og nu – hvor selve udbygningen i systemet ligger ikke inden for nær fremtid som det ser ud nu.
Jeg vælger, at lukke dette indlæg med henvisning til det tidligere indlæg med forslaget så vi har det hele samlet på et sted.

Tusinde tak for, at du giver dit ønske til kende og har delt det her på vores forum.smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)