Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Valuta i modulet bankafstemning

+1
Hejsa

Jeg savner at kunne vælge valuta i bogføringssiden af bankafstemningen.

Så den bank man har importeret i fx EURO, SEK, kan afstemmes med bogførings siden i afstemningen.
På forhånd tak..
Marianne Sass Petersen
lukket med noten: henvises til forum indlæg 20517 (link i besvarelse nedenunder)
i Forslag » Andet af (1.4k points)
lukket af

1 Svar

Hej Marianne
Tak for dit indlæg og forslag J

Det er et forslag vi har hørt en del gange her på forum – desværre er det så gennemgribende ændring af bankafstemningsmodulet, at det er blevet afvist.
Udfordringen ligger i, at bankafstemningen kigger på grundvalutaen og derfor vil det grundlæggende princip skulle ændres til, at kigge på valutabeløb og det ligger ikke i planen, at udbygge som det er nu.

Selvom jeg godt kan forstå behovet og ønsket, at kunne bankafstemme i flere valutaer så er det ikke et vi har i planen grundet den store opgave det vil være. Jeg ser gerne, at vi laver et opsamlingsindlæg hvor det kan være samlet hvis der er yderligere kommentarer til det.

Jeg vælger derfor, at lukke dette indlæg med henvisning til forum indlæg 20517 – hvor jeg også har skrevet en større uddybning om afvisningen.

 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)