Brug af Ipad

0
Det ville være nemt at kunne medbringe en Ipad, på kundebesøg, for at kunne se på finanskontokort m.m.

Det har vist sig svært ved indtastning af kontonummer at få det til at blive i feltet, det ændrer sig når der tastes OK

M V H

Svend Karlsbjerg
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Svend
Mange tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley

Det kan jeg godt forstå du gerne vil. Vi har dog nogle udfordringer på Ipad og vi er heller ikke fuldt kompatibel til ipad.

Det betyder også, at vi ikke specifikt går ind og arbejde med denne udfordring men vi har lige nu lignende udfordring på mac og det kan være en løsning her retter det på ipad også.

Det ændrer selvfølgelig ikke på, at du gerne vil have Ipad’en med på kundebesøg og du kan stadig bruge den – i de tilfælde hvor du skal søge på konti eller lignende så vil jeg foreslå, at du i stedet for, at søge ”direkte i kontofeltet” så trykker på knappen ”søg på liste”
Så åbner det en ”pop-up” hvor du kan ”scrolle” op og ned eller bruge søge funktionen i højre hjørne hvor du så kan søge på kontonummeret og vælge den.

Det er lidt et lille ekstra step men så kommer du helt uden om, at den vælger en anden konti – den vælger den efter hvad der er markeret i den ”dropdown”
Jeg har prøvet det på min egen ipad. Jeg synes det fungerer rigtig fint også selvom det er et lille ekstra tryk på ”søg på liste”
 

Lad mig høre om hvordan det virker for dig. Det betyder så også, at vi ikke kigger nærmere på det direkte søgning i kontofeltet men når den udfordring vi har på mac bliver rettet så vil jeg undersøge om det har ændret på noget med en Ipad og selvfølgelig informerer dig.  


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)