Indscanning og projektstyring

+2
Hej,

I forbindelse med at medarbejdere bruger APP'en til indscanning af bilag, som i øvrigt fungere rigtig fint, kunne vi godt bruge mulighed for i samme forbindelse, at tilknytte udgiften til et projekt (eller i det mindste gøre opmærksom på at udgiften skal tilknyttes).

Så hvis man, når man scannede et billede, havde mulighed for i en dropdown, at vælge mellem de oprettede projekter, så jeg som bogholder kan se dette, når jeg skal kontere bilaget - ville det være en rigtig fin hjælp (bare som et info-felt). Medarbejdere har det med at glemme, at skrive alle nødvendige oplysninger i beskrivelsen, når de scanner. Det er nemmere at vælge mellem forud-definerede oplysninger.

Det kunne i samme forbindelse også være skønt, hvis man i indscanningen også kunne sætte et flueben - såfremt udgiften var privatudlæg (også noget man glemmer at gøre opmærksom på).

Hilsen Christian
i Forslag » Bilagshåndtering af (1.1k points)
opdateret

1 Svar

Hej Christian

 

Tak for dit forslag og en klar beskrivelse af din ønskede arbejdsgang/behov.

 

I forhold til det du efterspørger - mulighed for, at tilknytte indscannet bilag på igangværende projekter via en mobil app - så er den funktionalitet allerede udviklet via en af vores dygtige integrationspartnere, Intempus og på den baggrund vælger vi ikke, at gå videre med dette ellers gode forslag.

 

Klik på linket for at se deres video og såfremt jeg ikke har forstået arbejdsgangen? så er du naturligvis velkommen til at vende tilbage.

 

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (91.1k points)
opdateret