igang værende fakturaer: oversigt.

0

Inde under salg, fakturaer, her har vi en oversigt over igangværende fakturaer, hvor der står

nr. Øvrigref. dato, gruppe, kundenr. kundenavn, Overskrift, lev. dato, Valuta og netto beløb

her er der noget som jeg ikke har brug for f.eks; overskrift og valuta, men jeg mangler en overskrift hvor der står brutto beløb.

jeg handler mest med privat kunder, så det giver ingen mening at fortælle hvad netto beløbet er, og det synes mig lidt over flødig at have en regnemaskine til stå ved siden af for at fortælle kunden hvad han skal give for varen.

er det ikke mulig at lave det således så jeg selv kan redigere i overskriften?

kunne god tænke mig at der var mulighed for at se brutto beløb alle steder.

           
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Knud
Tusinde tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley

Det er ikke muligt, at strukturere hvilke kolonner der vist som det er i dag og derfor kan du heller ikke vælge, at det skal vise ”brutto beløb”  i oversigten.

Det betyder, at før du kan få det ønskede oversigten som du har brug for kræver det, at vi udbygger systemet til, at du selv kan styre og bestemme dine kolonner i f.eks. ”Igangværende fakturaer” – det er en lidt større opgave som vil være ret gennemgående flere steder i programmet. Det ligger derfor længere ud i fremtiden men er et ønske vi har lagt i ønskebrønden som ikke er prioriteret.

I stedet for, at sidde med lommeregneren – hvilket jeg godt kan forstå du ikke vil. Så kan du vise faktura kladden i pdf ved, at sætte flueben i venstre side -> vælg ”vis valgte” så får du fakturaen op og kan selvfølgelig se beløbet inkl. Moms.

Du nævner også noget med den enkelte varer og der ved jeg så ikke om du har fået rettet dit layout til så, at det på fakturaen fremgår med ”priser inkl. Moms” på hver faktura linje også.

Det bliver til en implementeres-ikke i denne omgang. Du skal have en stor tak for, at du har delt dit forslag her på vores forum. 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)