Som i App: Faktureret sidste måned vs. Denne måned på HJEM

0
Hej E-conomic

Jeg nyder funktionen på forsiden af jeres Salgs-mobil-app: Nemlig at man et lynhurtigt blik kan se, hvad man har faktureret sidste måned vs. denne måned.

Meget web 2.0 hvilket jeg generelt savner hos det efterhånden lidt støvede e-conomic ;-)

Moderne online-salgs-virksomheder som fx. iZettle og Shopify giver lige med det samme et visuelt og enkelt overblik over økonomisk status lige nu for ens firma. Uden at man skal klikke sig ind under 5 faner.

I forvejen er funktionen jo på jeres mobilapp, så er det noget I overvejer at integrere på jeres desktop også? Alt andet ville jo være en skam. Og også gerne visuelt med grafer, stats etc.

På forhånd tak
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Skankynavia
Mange tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley

Det er super dejligt, at høre du nyder funktionen vi har på forsiden af salgs-mobil-appen. Jeg kan godt forstå du savner det overblik i det normale program på f.eks. hjem-fanen.

Det er faktisk noget vi har i planen, at integrerer/udarbejde på hjem-fanen for som du nærmere, at give vores kunder et enkelt og visuelt overblik over virksomhedens økonomiske status.
Det ligger lige nu planlagt på teknikkens roadmap i 3. Kvartal 2017 – planer kan ændre sig. Men det er i 3. kvartal, vi for nuværende regner med, at der skal arbejdes på, at udbygge det på hjem-fanen.

Jeg sætter derfor indlægget som planlagt for nu og når der sker mere + hvis planerne ændrer sig vil jeg holde dette indlæg opdateret.

Endnu engang tusinde tak for, at du har taget dig tid til, at dele det her på vores forum smiley 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Hej igen :)

Jeg kan se det efterhånden er længe siden du skrev dit indlæg og der siden ikke er sket så meget.

Jeg vil derfor lige give dig en melding på, hvor vi står henne herinde. Som det er lige nu, så er det stadig i planerne at udbygge vores hjemfane, så den bliver bedre til at vise forskellige ting. Der er dog ikke lagt en konkret plan for, hvornår det kommer til at ske og derfor synes jeg ikke længere status med overvejes er relevant.

Jeg vil for nu sætte forslaget som implementeres ikke. Dette gør jeg for at give et mere retvisende billede af, hvad vi gør på nuværende tidspunkt. Hvis vi kommer frem til at få dette på roadmap skal jeg nok opdatere dig :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (90.2k points)