Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mulighed for at gense chat

0
Når man chatter med de dygtige supportere, kommer de ofte med links til løsningsforslag. Det kunne være rart om man kunne genfinde chatten under sin profil.
i Forslag » Andet af (170 points)

1 Svar

Hej Jakob
Mange tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley

Det er dejligt, at høre du har chattet med os og er så glad for selve chatten du gerne vil have adgang til den senere hen.
Det kan jeg godt forstå ville være rart – det vil dog kræve et helt andet setup end det vi har i dag. Hvor chatprogrammet vi bruger er holdt ”ude af programmet” og derfor er der ikke en sammenhæng imellem hvilken aftale du er inde på og når du trykker på chat ikonet.

Der vil nogle gange være gemt en ”cookie” hvor den husker dig og du vil når du logger ind på chatten fra samme computer, browser samt du ikke har slette disse – så kan du som regel se de tidligere chats.

Det er noget vi tager med i vores overvejelse men som det er nu ikke muligt eller bliver arbejdet på det. Det du har mulighed til gengæld er, at når du er inde på chatten – så kan du trykke på det blå tandhjul du kan se i toppen af chatboksen -> så kan du vælge ”send chattekst på e-mail” -> så kan du faktisk få tilsendt chatten på mail og gemme den ned.

Lige nu er formatet af den mail lidt uoverskuelig men det giver vi videre til udbyderen af chatprogrammet.
Du vil så fra den mail du modtager kopierer det over i ”word” også vil du altid have adgang til denne gamle chattekst.

Jeg håber, at det kan anvendes så du har mulighed for, at få gemt de chats som du gerne lige vil have til bunken.
Endnu engang tusinde tak for, at du har delt dit forslag her på vores forum  


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)