Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Faktura: Mulighed for dato i hver varelinje

+3
Jeg fakturerer bl.a. timer og kunne i den sammenhæng godt bruge en specifik leveringsdato på hver varelinje,,, Please? :-)
i Forslag » Salg af (170 points)
lukket af
Mangler også meget..
Især når der er muligt med del-levering i lagermondulet.

Hilsen Mads
Ja, mangler det også meget.
Mit behov er vognmandskørsel, som foretages for samme kunde men køres på forskellige dage
Mvh Inge-Marie
Meget savnet. Og to af mine kunder har efterspurgt dette! Jeg undres over, når man har kolonnen, at den kun gælder til tilbud, men ikke til selve fakturaen. Vær søde at lave en boks til denne lille ting :o)

1 Svar

Hej Jakob, Mads og Inge-marie smiley
Tusind tak for, at i giver jeres ønsker til kende på vores forum.

Vi har faktisk modtaget et lignede forslag for et år siden som er taget med til overvejelse. Det er taget med videre men ikke blevet implementeret.
Der er nogle muligheder for, at det måske kommer til, at være en del af roadmappet i år men når jeg ved nærmere så vil jeg opdaterer.

I øjeblikket så skal i skrive datoen ind i vareteksten manuelt hver gang i laver en fakturalinje. For, at sikre samling på forslaget så vil jeg lukke dette indlæg med henvisning til det oprindelige. Her tales godt nok om ordrebekræftelser men det er samme tanke og i samme område af programmet.

Endnu engang tak for jeres engagement – I må meget gerne gå ind og give det oprindelig indlæg et up-vote.
 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)