Mulighed for forskellige lev. datoer i en ordrebekræftelse

+2
I forhold til, at lave en ordrebekræftelse til kunder, synes jeg der mangler en mulighed for, at sætte forskellige leveringsdatoer på bekræftelsen. Der kan jo nemt være flere linjer på ordren, som skal leveres på forskellige datoer. Jeg ville indsætte datoen sammen med de andre vareoplysninger, og som det første eller sidste. Eks.: Lev. dato / Varenr. / Varetekst / Antal / Pris ...... osv.

Yderligere synes jeg der mangler en mulighed for frit at ændre i nr. serien. Lige nu kan man kun ændre ordre nr. til et højere nr. end det sidst anvendte. Det gør at man ikke kan bruge kundernes ordrenr. på bekræftelsen.
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Hcj
Tak for dit forslag her på forummet :)

Jeg kan godt forstå, at det i jeres tilfælde ville give god mening hvis det var muligt, at sætte en leveringsdato på hver ordre linje og på den måde kunne holde oversigten men jeg ser også en problem i en sådan opdatering da det kunne gå ind og forstyrre andre kunders workflow hvis vi laver sådan et skifte hvor det er på linje niveau og ikke på ordre niveau. Det vil også sige, at jeg kan selvfølgelig godt se, at det vil give værdi for jer men der vil være andre områder hvor vi kan udvikle og skabe større værdi for flere kunder. 

I forhold til "ordre nr" kan denne ikke rettes tilbage nej og vi arbejder ikke på en løsning hvor det er muligt, at skrive et andet ordre nummer ind. Her er mit forslag, at det skrives som "overskrift" eller som "øvrig ref" på ordren og det på den måde kommer med over.

Jeg vil derfor gerne sætte forslaget som overvejes for, at tage det med videre og se om der kunne findes en løsning på området. Men det er dog med ingen garanti for, at det faktisk bliver implementeret da vi er ude i en grænse af programmet. 

Jeg vil selvfølgelig opdateret forslaget her når der er mere nyt i sagen. 
Endnu engang mange tak for dit bidrag her på forummet. Du må have en dejlig dag :)


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)

Hej Morten
Så er det blevet tid til en opdatering af dit indlæg :)

Vi har haft dit forslag oppe på vores prioriteringsmøde og har tanken om, at overblikket kan skærpes inde ved “i ordre” således, at leveringsdatoer også bliver vist og her vil det give bedst mening, at der kan angive specifikke leveringsdatoer på ordrelinje.
Ligesom der kan gøres i bestillinger og det overblik der gives i “bestilt”


I din situation vil du angive specifikke leveringsdatoer på ordre linjen men vi har faktisk på et andet forslag hørt fra en kunden hvor dette vil forstyrre deres arbejdsgang.
Rent systemteknisk vil det give bedst mening, at der kom specifikke leveringsdatoer på hver ordrelinje for, at give den samme visning i “i ordre” som i “bestilt”

Det er derfor en ret kringlet sag for, at give det rigtig overblik men uden, at forstyrre andre kunders arbejdsgang. Vi må derfor også erkende, at det ikke ligger i planen for det næste år og jeg sætter derfor indlægget som implementeres-ikke.

Dit forslag bliver ikke smidt ud men derimod lagt i vores idebank så hvis det bliver et fokusområde så kan vi hive forslaget frem igen og genbesøge udfordringerne.

Selvom vi ikke arbejder videre med forslaget i denne omgang skal du ihvertfald have en stor tak for, at have delt det her på forum.


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)