Informizely customer feedback surveys

Forbedring til MobilePay Invoice

0
Hej Eco :-)

Tillykke med lanceringen af API-udvidelsen af MobilePay Invoice, så vi kan automatisere udsendelsen af regninger til MobilePay Invoice-kunderne.

Nu skal dette forslag ikke handle om API'en, så derfor kan jeg godt placere det her i dette forum.

Der er bagside ved at skyde en masse MobilePay-fakturaer af sted og det er, at bogholderen selv skal registrere dem som værende betalt. I skal gøre brug af det tilbagekald, som kommer MobilePay Invoice, som gør, at I kan registrere fakturaen som værende betalt.

Og så skal I også være åbne for, at nogle kunder gerne vil have valget mellem at betale med girokort eller MobilePay - og det ved vi ikke på forhånd og måske kunden ikke selv ved lige før betalings-øjeblikket. Så det bedste vil være at sende dem en girokort-faktura hvor fakturaen så også ryger ind hos MobilePay Invoice. Det dur ikke, at vi sender en faktura til MobilePay Invoice og så ville kunden hellere betale denne regning via girokort eller omvendt.

Prøv lige at tænke lidt over det :-)

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

i Forslag » Andet af (8.1k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Jens
Tusinde tak for din lykønskning.

Jeg er helt enig i, at det vil gøre funktionen endnu mere automatiseret så når kunden betaler via mobilepay så bliver betalingen automatisk bogført.
Det er helt sikkert også noget vi gerne vil lave – det ligger ikke planlagt her i 2017 men ligger på teamets backlog så det kan tages op hvis der er tid til i et sprint.

Lige så snart jeg kan give et bedre overblik over hvornår det kan forventes, at blive udbedret så vil jeg informerer herom.
 

Lige i forhold til, at sende både en fysisk faktura og en mobile pay – Invoice så kan jeg godt se scenariet og udfordringen.
Jeg kan dog også se en udfordring i, at kunden både modtager det på mobile pay Invoice og som fysisk faktura men jeg vil gerne tage den del med videre til vores prioriteringsmøde for i hvert fald enten, at kunne klargøre målet med funktionen og om det er noget vi kigger på.

Endnu engang tak for, at du byder ind med dine tanker og ideer. Det er værdsat smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Selvtak :-)

Hej Jens
Så er der rigtige gode nyheder smiley

Vi har gjort det muligt (det har virket i lidt tid), at når din mobile pay invoice bliver betalt så vil kundeindbetalingen oprettes i en selvvalgt kassekladde. Så det faktisk bare skal bogføres også er det hele klaret - Dette skal lige sættes op for, at det slår igennem.


Du sætter det op inde via det orange tandhjul -> alle indstillinger -> rediger øvrige oplysninger -> Mobile Pay -> så kan du vælge ”kassekladde til kundeindbetalinger”

Modkontoen bliver valgt ud fra hvilken du har sat op til fast modkonto til ”kundeindbetalinger” i denne kassekladde. Hvis dette ikke er sat op mangler modkontoen.
Du sætter det op inde på kassekladden via andre muligheder -> opsætning af kassekladde -> postering -> modkonto til kundeindbetaling.Så det er virkelig en lækker mulighed for, at kunne automatiserer kundeindbetalinger når det kører via mobilepay invoice.


Vi har også vendt ideen om, at kunne sende både til mobilepay invoice og som mail – Vi er kommet frem til, at vi ikke arbejder videre med det.
Det er af sende fakturaer 2 forskellige steder på samme tid giver en risiko for, at kunder betaler dobbelt.
Vi overvejede så måske en bekræftelses mail på, at fakturaen var blevet leveret til mobilepay invoice – men denne leveres jo allerede til MobilePay.

I brugerscenariet oplever vi, at kunden selv aktivt har bedt om, at modtage fakturaen på MobilePay og derfor skulle det ikke være nødvendigt.

Så tusinde tak for dine inputs der resulteret i, at betalingerne nu også kan oprettes i en selvvalgt kassekladde når kunden betaler via mobilepay (for MobilePay Invoice) og, at vi ikke mindst fik genbesøgt evt. udfordringer med afsendelse af fakturaer via MobilePay invoice.

 
 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Super godt og mange tak :-)
vil i ikke sørge for at denne også ligger som info ved oprettelsen af Mobilepay betalinger?
Hej Jimmy :)
Jeg er ikke helt sikker på hvilken info du vil have lagt hvor.

Har du mulighed for, at uddybe det lidt nærmere for mig?

Med venlig hilsen
Andreas Polk
e-conomic
det var i vejledningen til opsætningen af mobilepay. Der skal de billeder og tekst som der står ovenover her medtages så man får det hele med første gang man opretter. i stedet for at skulle finde ud af i forum at man kan have en kassekladde der bogfører automatisk :-)
Ja selvfølgelig :-)
Rigtig god pointe. Det sender jeg lige videre.
Lille note så står det faktisk helt nederst i guide http://wiki2.e-conomic.dk/mobilepay
I forklaringsboksen.

Jeg vil dog bede mit team om, at gøre det mere synligt :)

God weekend.
tak meget bedre :-)