Ryk for én enkelt faktura, der ikke er udlignet - ikke alle ikke udlignede.

0
Hej,

Jeg kunne godt tænke mig at jeg kunne rykke for én bestemt faktura der har forfald - ikke allesammen på en debitor.

Således at man fx kan benytte en debitor til de små enkeltsager man får - men i det nuværende vil man så ikke kunne rykke for disse, uden at samlet rykke alle firmaerne på den samme rykker.

ELLER hvis man kun får bogført i forbindelse med sit momsregnskab. Men gerne vil rykke løbende. Når de selv holder øje med banken, men har en udefra kommende bogholder eller revisor til at bogfører.

Så hvis der var en funktion hvor man kunne vinge af hvilke fakturaer man ville rykke for kunne det være fedt. Så enten vinge af eller alle der har forfald.

Det kunne være super fedt.

Tak for et ellers godt program.
i Forslag » Andet af (140 points)
opdateret af

2 Svar

Hej Mikkel
Tak for dit indlæg og forslag smiley

Det vil være meget svært, at rykke korrekt hvis der anvendes en debitor som samling for flere små enkeltsager som du også nævner.
Vores rykker modul er bygget op på, at kigge på alt der er forfalden. Jeg ved dog vi har i overvejelserne, at skulle re-tænke vores rykkermodul og heriblandt måske give muligheden for, at kunne rykke for en bestemt faktura – F.eks. vinge af som du nævner.

Det er en større opgave end blot, at tilføje det som en ekstra feature og det er derfor ikke en som ligger lige for. 
Det ser ud lige nu, at vi skal kigge på det i slutningen af 2017 – dette kan stadig ændres men jeg vil notere dette forslag ned som du kommer med så når den tid kommer kan tage det med til idebanken og selvfølgelig følge op herinde.

For nuværende så synes jeg det er lettest ikke, at anvende rykker flowet til sådan en samlekunde og i stedet gensende fakturaen via arkiv og skrive en venlig påmindelse i mailen – det bryder med faste rykkerprocedure og i forhold til inkasso osv.
Det kunne dog være et bud på hvordan i kunne gøre det lige nu måske.

Endnu gang tak for dit forslag – jeg følger op når der sker mere i planen.  


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)

Hej Mikkel,

Andreas skrev til tilbage i 2017, så jeg synes det er på tide du får en opdatering herinde fra.
Vi har en rigtig god liste af forslag under 'overvejes'. Det er som udgangspunkt den liste vi tager udgangspunkt i, når vi kigger på nye forbedringer i e-conomic. Listen vil selvfølgelig ændre sig, hvis vi modtager nye forslag, som rigtig mange kunder efterspørger. Det er dog ikke retvisende med, at vi overvejer alle de forslag, som ligger derinde. Derfor vil vi tage nogle af dem ud, hvor opmærksomheden fra andre kunder ikke har været så stor. 
Her er dit forslag ikke en af dem vi har hørt mest til, hvilket betyder, at vi for nu ikke vil fastholde det med en status som overvejes. 

Det betyder ikke vi afviser dette for evigt for jeg kan sagtens se ideen i det. Det er dog ikke noget vi arbejder videre med nu og her.

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (94.3k points)