Ordre oversigt - tilføjelse af kolonner

+1
Hejsa,

Er der mulighed for at få tilføjet et par kolonner i ordre oversigten

"Vores refference" - så man kan se hvem der er KAM på ordren

"Debitor forfaldsbeløb" - en kontrol funktion, så ordre ikke sendes ud, selvom kunden er en dårlig betaler

MVH Klaus / +45 2773 4910
i Forslag » Andet af (190 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Klaus
Mange tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley
 

I forhold til tilføjelse af ekstra kolonner så er det sådan, at det er gældende for alle kunder. Så hvis der skal tilføjes en ekstra kolonne i ordreoversigten så skal vi sikre, at det giver mening for langt de fleste kunder og uden, at det direkte tager plads eller er forstyrrende for andre kunder.

Jeg kunne godt tænke mig, at høre lidt nærmere hvornår og hvordan i kunne bruge ”vores reference” ude i oversigten for, at bedre kunne sætte mig ind i behovet.
Du har mulighed for, at markere ordren og trykke på ”vis valgte” så får du ordren vist i en pdf hvor du også kan se ”vores reference.”
 

Det er godt nok ikke direkte i oversigten men rimelig enkelt, at få ordren vist og du så kunne se ”vores reference” – dertil kan du selvfølgelig også vælge, at redigere ordren og se ”vores reference”
Som jeg tænker det vil det omhandle den specifikke ordre og derfor ikke være direkte besværligt, at der skulle kigges på ordren og ikke ordreoversigten.

Derfor er jeg også interesseret i, at høre nærmere i hvordan i skulle bruge det til dagligdagen.


Den anden kolonne du ønsker ”debitor forfaldsbeløb” så er det ikke noget der ligger ligefor, at det bliver tilføjet. Selvom jeg godt kan forstå ønsket om, at sikre der ikke sendes nye ordre til ”dårlige betalere” så vil det for, forhåbentlig de fleste af vores kunder primært stå en lang liste med 0.

 


Jeg mener nu vi har noget andet som kan hjælpe jer lidt på vej i forhold til de ”dårlige betalere” – det er ikke helt det samme men kan give et praj som jeg ser det– det vil ikke kigge på forfaldsbeløbet men derimod saldoen generelt.

Det er nemlig muligt, at indsætte en ”kreditmaksimum” på kunden – hvis kundens saldo overstiger kreditmaksimummen eller ville gøre det ved en ordre så kommer der en lille advarsel ved afsendelse af ordren. (Som vist nedenunder)

image

Det er stadig muligt, at sende ordren afsted men i bliver påmindet om, at der måske lige skal tjekkes ekstra op på kundens skyldne saldo.
Jeg kunne godt tænke mig, at høre lidt nærmere omkring hvordan du tænker det vil virke? 

Ser frem til, at høre nærmere smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)