Informizely customer feedback surveys

faktura kun til 1 adresse

+1
Kære E-conomic

Vi har efterhånden mange kunder der ønsker at få deres faktura sendt til en bestemt mail. Men e-conomic tilbyder ikke en løsning, hvor tilbud og ordrebekræftelser sendes til de benyttede "Deres ref" personer, og faktura/rykkere sendes til en helt anden fast mail.

Det ville være rigtig dejligt at kunne opfylde vores kunders forepørgsler, så jeg håber at I vil implemtere en fast fakturamail i jeres system, som ikke påvirker andre forsendelser end fakturaer og rykkere.

Venlig hilsen
Anita Gamskjær
i Forslag » Andet af (870 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Anita
Tak for dit indlæg smiley
 

Det kan jeg godt forstå, at i ønsker, at kunne opfylde kundernes forespørgsel og selvom det ikke er en direkte opsætningsmulighed i systemet så oplever det er muligt, at komme meget tæt på og derved være noget som i kan anvende.

I systemet kan i gøre brug af mulighed for, at sætte kontaktpersoner til, at modtage ”kopier” af bestemte ting (fakturaer, ordre, tilbud & rykkere) hvis i kan leve med, at kundens ”deres ref” også modtager fakturaen (med mindre i fjerne mailen i afsendelsen) men vil kunne se, at deres fakturamail står som CC.

Dette kan gøres ved ikke, at skrive en e-mail ind på kunden direkte eller hvis der er det skal der ikke være flueben i ”send altid til kundens faktura mail” (findes i salg -> opsætning -> kundeopsætning -> ) så kan du godt have en hovedmail skrevet ind på kunden.

Så skal du via salg -> kunder -> find kunden -> tryk på ”flere” -> vælg kontaktpersoner -> så har du selvfølgelig de alm. kontaktpersoner oprettet -> så kan du oprette bogholderiet (faktura/rykker modtageren) som en kontakt person -> smide mailen ind på denne og sætte flueben i, at den skal modtage kopier af ”faktura” og ”rykkere”
 

Det betyder, at kundens ”deres ref” vil modtage samtlige ting undtagen ”rykker” og så når du sender en faktura vil den sendes til kontaktpersonen med denne specifikke fakturamail (noteret på den oprettede kontaktperson) som CC.
Så vil kundens kontaktperson kunne se, at i har faktureret ordren samtidig med, at de kan se den er sendt til deres bogholderi.

Det som udgangspunkt den bedste måde jeg kan se der er, at håndtere det på nu. Det ved jeg så ikke om jeres kunder vil kunne bedre overskue?


Alternativt: Så har vi nogle app partnere som har udviklet nogle integrationer der netop giver udvidet muligheder i forhold til mail afsendelse – bl.a. et større setup i hvem der modtager hvad samt så kan i også få jeres egen mail adresse som afsender.
 

Der har vores app partners ITN Vision og Ant text lavet deres løsninger som du kunne tage et kig på.
Du kan læse nærmere om deres løsninger på nedenstående links:

ITN Vision:
E-mail Dministration

Ant Text:
Ant text til e-conomic
Ant text Outlook App

 

Der er i hvert fald nogle løsninger på jeres ønske her og nu som kan hjælpe jer og give jer ekstra muligheder.
Lad mig endelig høre nærmere hvad du tænker om ovenstående løsninger også især hvis du har valgt, at gå videre med en af dem.

Selvom jeg sagtens kan se ideen du kommer med kunne være god så er det ikke noget som ligger lige for og derfor ikke der er kort udsigt til.
Jeg vil opdaterer indlægget hvis der sker mere på området. 

Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Hej Andreas

Tak for dit svar. Vi benytter allerede muligheden med at få faktura sendt som CC, men vi har mange kunder som efterspørger en selvstændig fakturamail. Det er især større kunder der har en økonomi afdeling der fast håndterer fakturagodkendelser, og når der både kommer faktura til ordrekontaktperson og til økonomiafdelingen er der risiko for dobbeltregistreringer og dobbeltbetalinger.

Det er rigtig ærgeligt at der ikke findes sådan en funktion i jeres system. Umiddelbart virker det for mig som en lille krølle der ikke ville være umulig at løse, da I allerede har en funktion der kan håndtere at sende CC til emails. En lille tjekboks ved kontaktpersoner "Eneste modtager af faktura/rykkere" og en kodelinie der napper den mail hver gang ved faktura.

Jeg må fortsat undskylde overfor vores kunder. Men jeg håber at I en dag tager det op til revision, og ændrer jeres beslutning :)

Indtil videre vil vi ikke have tilknyttet ekstrerne app's da vi generelt er ganske fint tilfreds med det I tilbyder, og det kun er små krøller der ville gøre tingene endnu lettere :O)

Venlig hilsen

Anita
Forslag af (870 points)