Tænk hvis man kunne lave sine egne nøgletalskoder...

0
Det kunne være så fantastisk hvis man kunne lave sine egne nøgletalskoder under hver konto og på den made bygge sine egne rapporter.
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Brian
Tak for dit indlæg og forslag her på vores forum J

 

Jeg kan godt forstå behovet om, at bygge egne og mere specifikke rapporter da der er forskel på virksomheder og hvilke ”nøgletal” der ønskes vises.
Det vil ikke blot være nok, at tilføje muligheden for, at lave egne nøgletal da det så også skulle defineres hvor i rapporten denne sammentælling skulle vises og derfra så er der beregninger af Dækningsbidrag I og II – osv.

I vores rapporter har vi de mest alm. og brugte rapporter – der kigges ikke på, at udbygge nøgletalsrapporten og heller ikke en mulighed for, at lave egne nøgletalskoder.

Der er dog flere muligheder hvordan du kan udarbejde dine egne rapporter enten ved, at eksporterer dit data til excel eller via nogle af vores app partners som har lavet udvidet rapport løsninger.

Den helt manuelle måde, at lave din egen rapport vil være, at trække f.eks. saldobalancen ud i excel -> også her kan du lave egne sammentællinger samt ”nøgletalskoder” eller hvordan du vil udspecificerer rapporten.

Derudover så har vi mange app partners som jeg nævnte – Du kan se nærmere på de forskellige løsninger for rapporter.

Så der er muligheder for, at du kan udarbejde din egne og mere specifikke rapporter selvom vi ikke har i planen, at udbygge det i systemet. 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)