Kopiering af ordrer fra ordre oversigt

0
Kære e-conomic

Vi er flere der går ind og kigger i ordredelen, og jeg har efterhånden nogle gange været ude for, at folk kopierer en ordre uden at de ved det. Det er så nemt at ramme kopiknappen i stedet for rediger knappen, og umiddeltbart er der ikke meget til forskel på de skærmbilleder der kommer frem.

Vil det være muligt at der ved kopiering kommer en prompt box, hvor man skal bekræfte at man tager en kopi af ordren? Eller på en eller anden måde gøre opmærksom på, at man reelt er ved at lave en kopi af en ordre, og ikke bare kigger en ordre via rediger knappen?

Venlig hilsen

Anita
spurgt 19 Jan, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af subcolor (640 points)
status opdateret 30 Jan, 2017 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Anita
Tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley

Det er selvfølgelig irriterende når der bliver opretter kopier uden, at det er meningen og det forstyrrer overblikket hvis ikke den pågældende medarbejder lægger mærker til det og derfor lader den ligge.

Jeg må indrømme, at jeg ikke oplever og det er heller ikke noget vi har hørt fra mange kunder, at det er nemt, at ramme kopier knappen. De ligger ved siden af hinanden – jeg tror dog det vil genere flere kunder fordi de så skulle trykke på en bekræftelsesknap bagefter.

Når musen bliver holdt over blyanten eller kopier knappen bliver der vist med skrift hvad der er for en knap musen holdes over – så kan i dobbelttjekke om det er den rigtige.
Hvis det er fordi det gerne skal gå hurtigt så synes jeg faktisk, at brugen af tastaturet fungerer rigtig godt.

Linjen er markeret med en lidt mørkere farve end de andre og du kan så med piletasterne gå ned eller op så du rammer den ordre du ønsker -> så kan du trykke på ”e” på tastaturet og du vil gå ind og redigerer.
Hvis der skal kopieres så skal knappen ”c” rammes.

Jeg vil rigtig gerne høre om det måske gør det nemmere for jer – og om måske de personer der arbejder med jeres ”ordre” holder lidt ekstra øje med, at de trykker på ”rediger” og ikke på kopier.

Funktionaliteten ”kopier” fungerer nemlig ensartet i både tilbud, ordre, fakturaer og kassekladde etc. – så det vil være ret gennemgribende og de kunder vi har som arbejder meget med knappen vil blive generet af en prompt box.

Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 30 Jan, 2017 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)