Informizely customer feedback surveys

ekstra felt på debitorer og kreditorer

+1
Hej

Jeg manger på både debitorer og kreditorer et felt under stamoplysningerne/generelt, hvor jeg kan skrive en valgfri tekst. Kunne være en beskrivelse af deb/kred. et ekstra telefonnummer og/eller en ekstra kontaktperson. Feltet skal kun være til "interne" brug

Den note man kan tilføje yderst til højre er ikke meget bevendt, da man ikke ser det.

Håber at der er mulighed for at tilføje dette.
i Forslag » Andet af (340 points)
status opdateret af
Sådan et felt mangler jeg i høj grad også!!!

2 Svar

Hej Tina
Tusinde tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley

 

Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at høre hvordan i skulle anvende disse informationer  - en kontaktperson vil jeg mene giver mening, at oprette som en kontaktperson på kunden. Du kan inde på kunden -> under ”øvrigt” have både en attention og en ”deres ref.” stående og det kan være 2 forskellige kontaktpersoner.
Her vil du også kunne skrive det ekstra telefon nummer ind eller alternativt kunne du skrive begge deres telefon numre ind i ”telefon feltet”

Så vil i kunne tjekke efter kontaktpersoner inde på kunden -> kontaktpersoner.
Det samme gør sig gældende på en leverandør.

I forhold til note feltet så kommer det an på i hvilken situation i anvender det om det er synligt.  Hvis der er en ikke ”udført” note på en kunde så vil denne være synlig hvis der oprettes en faktura med et blåt ikon

Hvis det ønskes i selve kunde (og leverandør) oversigten så er det noget vi har fået på et andet forslag der omhandler generelt større synlighed i noter på kunder og leverandører.
Det er noget vi undersøger nærmere omkring hvilke muligheder der ligger i.
 

Jeg håber derfor, at høre lidt nærmere fra dig da jeg ikke på nuværende ser mening i et ekstra felt under kunden generelt da der findes andre felter hvor informationen burde kunne gives i. 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Hej
Det vi mangler er et felt, hvor man kan skrive en diverse tekst. Kun til internt brug
Kunne være alt fra at kunden var glad for chokolade til noget om dårlig betaling mm. At hvis det vedr. dit skal man tale med xx og hvis det vedr. dat skal man tale med yy.

De noter og kontaktpersonsmuligheder der pt er virker ret tunge.
For det 1. skal man huske at se under flere forskellige faner. Hvilket også er lidt træls, der er ikke flere felter end at de fint kunne stå på samme side, og dermed gøre at man var obs på alle mulighederne. (gælder hele systemet også varer mm)
For det 2. står oplysningerne ikke i klar tekst, men med 1,2, 3 osv. som skal oprettes særskilt.

Virker rimelig tungt, hvilket hamonerer dårligt med jeres system ellers, som er meget brugervenligt og flexibel.

Vil gerne uddybe pr telefon, hvis du vil. Er nogle gange nemmere at forklare end at skrive :-)

 

Hej Tina
Mange tak for din uddybning smiley

Jeg må indrømme, at det lyder til du ønsker funktionen ”noter” men finder ikke vores note-angivelse synlig nok til, at anvende. Det kan jeg egentlig godt forstå og det har også ligget i overvejelserne, at gøre dem mere synlige men det kræver en større ændring i vores kolonne struktur på f.eks. visning af kunder.
Det ligger derfor ikke prioriteret som det er nu men opsamlingen vil være på følgende indlæg: http://forum.e-conomic.dk/19342

Vi kommer ikke til, at arbejde med blot, at give et ekstra info felt på kunden – Det vil være, at fokusere på flere måder, at notere ind på kunden.

Det kunne også lyde til, at det du egentlig søger en mulighed for ”kundestyring” – det kan være du finder det som et ”over-kill” men kan være særligt anvendeligt til indsamle og overskueliggøre den information i har på jeres kunder.
Du kan se nærmere på de muligheder der ligger for eksterne kundestyringsprogrammer her.

Selvom vi ikke arbejder videre med dette forslag skal du stadig have en stor tak for, at du har delt det her på vores forum smiley
 
 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)