FORSLAG: Budget opstilling - kr./tkr. og omvendt fortegn

0

Når man under /Rapporter/Regnskab/Budget vælger opstilling, så er månedsvis automatisk i "tunsinde kroner", hvor kvratlasvis er i "kroner". Forstået på den måde, at sekstusinde kroner i måneds opstilling vises som "6" og kvartalsvis opstilling, som "6.000".

Når man vælger "månedsvis" er det oftest for at få et mere detaljeret budget billede og for en mindre virksomhed er det netop her man gerne vil have alle cifrene med.

FORSLAG 1: Gør det muligt selv at vælge "Kroner" eller "Tusinde kroner" uafhænigt af om man ønsker månedsvis eller kvartalsvis visning af sit budget!

 

FORSLAG 2: Gør det muligt at få rapporten med omvendte fortegn, så indtægterne er i plus og udgifterne i minus.

i Forslag » Andet af (180 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Henrik
Tusinde tak for dit forslag her på vores forum smiley

Jeg kan sagtens se tanken om, at det ønskes mere detaljeret budget billede ved, at vælge månedsvis – årsagen til, at det vises i tusinde kroner er faktisk pladsmangel. Der ville ikke være plads til rapporten hvis det blev vist i kroner.

Det er ikke noget som ligger i planen, at udbedre grundet denne pladsmangel der giver udfordringer. Så hvis det ønskes, at se specificeret og have alle cifrene så vil det være nødvendigt, at trække saldobalancen (en måned af gangen) og sammenligne med budgettet.
Så opnås det detaljeret overblik også i forhold til om det er blevet realiseret – rapporten skal så trækkes 12 gange. 

Jeg vil gerne høre om hvordan det virker for dig?

I forhold til forslag 2 så er det faktisk allerede muligt i budgetrapporten er få omvendte fortegn på resultat/driften. 
Det opnås ved, at du sætter ”hak” i ”regnskabsmæssigt” også vælger ”fra aktiv konto” (vælg overskrift kontoen AKTIVER eller din første konto i aktiverne) og i ”til aktiv konto” (vælg sidste konto i Aktiverne / eller i passiverne)   -  som jeg ser det samme resultat om det er sidste konto i aktiver eller passiver.

Så får du budgettet i driften vist som positivt i indtægterne (plus) og dine udgifter i minus.  Lad mig høre om du kan få det til, at virke.

Jeg venter på, at høre fra dig til, at jeg giver indlægget et endeligt tag. 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)