Kundenavne på omsætningsstatistik

0
Jeg foreslår at når man printer omsætningsstatistik - evt. for en specifik kunde - kommer navnet med på oversigten, samt kunde nummer.

Jeg har netop siddet under rapporter, kunder, omsætningsstatistik og printet for vores kunder, hvorefter jeg har været nødt til at gå tilbage for at se hvilken passer til hvilken kunde, da dette ikke står på printet.
i Forslag » Andet af (120 points)
opdateret af

1 Svar

Hej Signe
Mange tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley

Jeg kunne godt tænke mig, at høre nærmere hvordan i bruger disse omsætningsstatistikker – det lyder til, at i trækker en omsætningsstatistik enten med udgangspunkt i medarbejdere eller varer.
Jeg tænker umiddelbart, at der er med udgangspunkt i varer og der så ønskes, at se hvor mange af de forskellige varer en bestemt kunde har købt.

Er det rigtigt forstået? Og i så fald hvordan bruger i det i virksomheden?

 

Jeg kan godt se, at det kunne give mening hvis det blev vist hvilken kunde eller nærmere udtrykt hvad det er for en rapport der vises – Det har vi også på et andet forslag hvor det ikke lige er specifikt på omsætning men nærmere generelt rapporter og de kriterier rapporten er dannet fra.

Jeg tænker det kunne være et problem hvis kundenavne skulle vises i og med søge kriteriet er ”fra kunde til kunde” så vil det enten være alt for mange kundenavne eller vil det ikke være særlig godt beskrevet hvis det udelukkende var navne.

Jeg tænker hvis der i rapporten blev vist det som der er søgt frem – så f.eks. fra kunde 1 til kunde 1 – Så kunne det ses, at det udelukkende er en rapport på kunde 1 (det samme gældende hvis det var varer osv.)

Hvis der så blev søgt på flere kunder så ville det blive beskrevet hvis det var fra kunde 1 til kunde 100. Det vil som jeg ser det i de scenarier jeg forestiller mig udspecificerer det tydeligt på rapporten uden, at det fylde / generer.

Jeg kunne som sagt godt tænke mig, at høre nærmere om hvordan i bruger denne rapport i jeres virksomhed for bedre, at forstå din situation og anvendelsen af det.
Dertil kunne jeg godt tænke mig, at høre hvad du tænker om det med, at forslaget gik på der skulle vises hvilke søge kriterier der er anvendt?

 

Jeg venter med, at give indlægget et tag til, at jeg har hørt nærmere – det vil være et vi skulle kigge på i forhold til en forbedring gennemgående alle rapporter og derfor hænger det lidt sammen med det tidligere indlæg
 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)