"Custom"-knap i GUI'en som kan kalde en Webhook

+3

Hej E-conomic

Overvej gerne at skabe en "custom"-knap i hvert fald inde i ordre og faktura visningen i e-conomic.

Den "custom"-knap skal så kun komme til syne, hvis eco-ejeren ønsker det.

"Custom"-knappen kan så blive en action som kan aktivere en defineret webhook.

Denne ene knap åbner en helt ny og ubetrådt univers op, hvor App-udviklerne kan udvikle deres App til, at der kan sættes en ønsket knap op inde i e-conomic, hvor der "fyres" valgte / afkrydsede objekt ID'er over til deres API.

Det lyder teknisk, men det er det ikke. Set fra brugerens synsvinkel ,så kan brugeren f.eks. på en listning af fakturaer vælge nogle fakturaer ud, som f.eks. skal overføres til en Inkasso app. Og når eco-brugeren så har valgt dem og klikket på Custom-knappen, så bliver Inkasse-app'ens API kontaktet med et webhook kald fra jeres system.

Det vil altså pludseligt gør, at I får "App'ene inde i maven på E-conomic" (for at bruge jeres egne udvikleres udtryk om det) og det åbner op for at hav af integrations muligheder.

Med en custom-knap kan App'ene får skudt alle typer af Object ID over i deres system og kan gribe dem og kan gøre med dem, som det er relevant.

Det kunne også være til udsendelse af ordre-mails  i en app. Kun fantasien sætter grænsen, så tænkt stort.

Lige nu er der en Berlin-mur mellem E-conomic verdenen og App-verdenen. Muren kan kun passeres ved at bruge de eksisterende webhooks, men de er få og der er ikke tænkt på bruger-interaktion ud over oprette-ændre-nedlægge objekterne.

App'ene har jo brug for, at at objekter (ordrer, kunder, abonnementer, fakturaer osv osv osv) kan vælge og at de så kan overføres (eller rettere deres ID'er kan overføres) til app'en, så man ovre i app'en kan gøre ved dem, som det nu er relevant. Eller app'en kan gøre det usyneligt og man kan forblive i e-conomic og handlingen, som app har gjort usyneligt, er afspejlet i e-conomic (ved næste side-indlæsning). 

Jeg ved at nogle af jeres udviklere har våde drømme om netop den ide, men jeg ved også, at dem, som bestemmer ikke har så våde drømme på det punkt ;-) Eller vælger at prioitere anderledes, fordi de måske ikke ser perspektivet i det.

For mig at se vil en custom-knap, som aktiverer en webhook med lethed åbne op for en helt ny måde at skabe integration mellem eco og app'ene. Du finder ikke en eneste app-udvikler som ikke vil klappe i sine hænder over den mulighed. Men mange kan desværre ikke forestille sig det (endnu) og derfor er det måske ikke så efterspurgte en feature endnu. Men der må I bare være fremsynede og sætte det i verden, fordi I godt kan se, at det selvfølgelig er relevant for samtlige af jeres app (i hvert fald når de lige får opdateret til næste version og gør brug af featuren).

Jeg er altid på telefonen, hvis ideen skal uddybes :-) Vi har mange kunder som savner netop den feature :-)


Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

i Forslag » Andet af (8k points)
status opdateret af
Kære eco-nomic. Dette forslag fra Jens vil lette rigtigt mange ting i hverdagen for os. Så det får vores varmeste anbefaling!! Kh Lene Bredahl, adm.dir. NLP Huset (kursusvirksomhed)

1 Svar

Hej Jens
Tusinde tak for dit indlæg og forslag :-)

Det er bestemt et område hvor jeg ikke har lige så stor ekspertise som du - jeg vil derfor lige vende med nogle kollegaer internt for, at danne mig et bedre overblik og håndterer forslaget ordentligt.

 

Jeg følger derfor op på indlægget når jeg har vendt den med et par kollegaer internt. Bare så du vidste, at indlægget ikke var glemt eller overset.

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)