Tilknytte leverandør til produkter

0
Hej Economic,

Jeg er ny til at skulle benytte E-conomic og er faldet over en ting jeg virkelig mener mangler i jeres system.. Jeg har nu drevet webshop igennem flere år og først nu skal bruge e-conomic som styrende for lageret sammen med min smartweb løsning til webshop og flexpos som kasse.

Men jeg mangler MEGET en funktion hvor jeg kan tilknytte leverandører til mine produkter. Det er virkelig en mangel for mig, nu hvor jeg har 5500 varenumre der allerede er oprettet. (Ved godt nogle vælger at begynde varenumre med et tal eller andet)

Det må da kunne hjælpe en masse virksomheder at de kan se hvor de får deres produkter fra og se statistik på om produkterne sælger godt fra hver leverandør.

Jeg håber meget, som ny bruger, at det kan lade sig gøre at få sådan en funktion. :)
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Kenneth :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Hvis man har Lager-modulet slået til på sin aftale, så kan man faktisk registrere vareleverandørens varenummer på ens respektive varer.

Selve registreringen af varenumrene, kan man se beskrevet her: http://wiki2.e-conomic.dk/lager/vareleverandoervarenummer.

 

Håber meget at det kan bruges og at det er en løsning for dig. Skulle jeg har misforstået din forespørgsel, hører jeg naturligvis meget gerne fra dig. :)


Med venlig hilsen

Tobias Johnsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.8k points)
Hej Tobias,

Jeg må nok erkende at jeg synes det er en vældig bøvlet måde at gøre tingene på.

Jeg ville meget hellere have man bare helt simpelt på varekortet kunne have en boks "Leverandør" og så kan man vælge leverandøren og indsætte leverandørvarenr som en ekstra ting.

Det ville bare gøre verden nem næste gang der skal bestilles osv.

Det andet her med at skulle ind under leverandøren og så søge varen frem for at sætte lev. varenr på er bare træls.

Jeg sidder altså med et eksisterende varekartotek på 5500 varer. Hvis jeg skulle indsættes på jeres måde ville jeg jo aldrig blive færdig :P