total beløb før rabat

0
Jeg vil høre om der måske er kommet en løsning på at få totalbeløbet før rabat på fakturaen.

Venlig hilsen

Jesper

EINFACH
relateret til et svar til: Sum af beløb før rabat
i Spørgsmål » Salg af (420 points)
opdateret af

3 Svar

Hej Jesper
Tak for dit indlæg her på vores forum :-)

Der er ikke kommet en løsning på ”total beløb for rabat” – Der er i sin tid givet et forslag til forbedring, at der skulle laves et dynamisk felt der viser ”total netto beløb, før rabat” så det var muligt, at vise hvordan prisen er blevet udregnet.

Det er ikke et vi arbejder på lige i øjeblikket men det ligger som en del af puljen som vi vil kigge på i forbindelse med forbedringer i salgsfanen.

Jeg sætter indlægget som overvejes da det er et vi reelt har overvejet og stadig gør – Jeg vil opdaterer nærmere når der sker mere i sagen og det bliver besluttet, at det er en forbedring vi vil kigge på.
Som det ser ud lige nu vil det ligge i en chunk af forbedringer af salgsfanen i 3. Kvartal 2017.

Endnu engang tusinde tak for dit indlæg.

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (39.3k points)

Jeg syntes også det kunne være en god ide :-)

Så jeg håber virkelig det bliver implementeret i fremtiden.

http://www.xn--malerrhus-92a.dk/

Spørgsmål af (140 points)
Hej Jesper :)

Den tidshorisont Andreas gav dig er overskredet nu og derfor føler jeg, at det er på sin plads du får en opdatering på dette.

De forbedringer der i sin tid blev lagt op til på salgsfanen blev aldrig så omfattende som håbet og der er i den nye plan ikke sat tid af til at tage op dem igen.

Derfor er den status indlægget har ikke længere korrekt. Det er ikke et forslag vi aktivt går og overvejer. Det vil give mening at have dette, men som tingene er nu, vil der ikke blive kigget på dette.

Sagen er stadig lagt til vores udviklere, men du skal vide, at tidshorisonten er meget lang, hvis der vil kigget på det.

Derfor vil jeg hellere være ærlig i vores udmelding omkring, hvordan sagen ligger herinde. I og med vi ikke har planlagt det og ikke længere aktivt overvejer det, så vil jeg sætte det som implementeres ikke. Hvis vi kommer en løsning, så skal jeg nok opdatere her på indlægget, men for vil jeg lukke sagen.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Spørgsmål af (94.3k points)