Prisjusteringer af fx hel varegruppe

0
Hejsa

Jeg kunne virkelig godt bruge en lettere måde at lave prisjusteringer på, fx under en varegruppe.
Jeg ved det findes i andre regnskabs systemer, hvor at man i felter angiver hvilke kunder/vare det omhandler og i et felt skriver hvor mange % disse kunde/vare skal falde/stige med - trykker gem og wupti er de ændret.
Vi prisjustere 1 gang om året og syntes at eksportering/ importering kunne foregå hurtigere/smartere.

Rigtig god dag!
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej DES :)
Tusinde tak for dit indlæg og forslag.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig hvordan i jeres prisopdatering fungerer på nuværende tidspunkt - jeg kan sagtens se det smarte i hvis der var en knap der opdaterede alle vare med en % regulering - feks. i en varegruppe.

I selve eksport/import opdatering oplever jeg det er meget tæt på i og med du i excel kan opdaterer priserne med en % ændring også importerer det ind hvor du opdaterer priserne. Især også når, som du siger prisjusterer 1 gang om året lyder det ikke til, at det vil være en kæmpe tidsbesparelse - selvom det bestemt kunne være smart.

Jeg kunne godt tænke mig, at høre nærmere omkring hvordan jeres prisjustering fungere samt hvor mange vare i ca. skal opdaterer hvergang - også rigtig gerne hvordan jeres salgspriser er styret/bliver opdateret udfra.
Så jeg bedre kan sætte mig ind i arbejdsgangen.

Jeg ser frem til, at høre nærmere.

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Hejsa
Vi prisjusteret et sted mellem 600-1000 varer 1x gang om året.
Vores varer stiger, som følge af en kontraktaftale med vores kunder.
I virkeligheden syntes jeg at det virker ret ulogisk at jeres, eller rigtig fine program, er nødsaget til, at eksportere data ud af programmet, for at redigere i et andet og så importere det igen.
Jeg tænker også andre kunder som fx har udsalg, tilbud mv kunne have stor gavn af det.
Lad mig endelig vide, hvis der er noget!
Rigtig god dag!
DES

Hej DES
Tak for din uddybende kommentar J

Jeg har forhørt mig sammen med vores team som står for samarbejde med vores forskellige app partners som tilbyder eksterne apps der kan integreres til systemet – i håb om, at der måske lå en løsning ekstern som kunne hjælpe dit flow.
 

Det ligger der desværre ikke – Vi har en app partner Dalby Data som har lavet en app ved navn 4profit (https://www.e-conomic.dk/apps/4profit)
Her kan du opsætte avance struktur på din varer således din salgspriser vil blive baseret ud fra kostprisen også avancen – det oplever jeg dog ikke vil hjælpe dig.

Du kan godt rette priserne inde i systemet men når der er tale om, at du gerne vil gøre det effektivt og flere af gangen så er det metoden, at eksportere og importere.
De fleste kunder jeg har talt med finder det som en rigtig god løsning fordi det giver flere muligheder ved brug af excel – jeg kan dog sagtens forstå det vil være rigtig lækkert hvis der var nogle muligheder for det i systemet.

Det er ikke noget som ligger i vores plan, at udarbejde yderligere fordi vi har oplevelsen af opdatering via import løser udfordringerne og i forhold til det er en gang om året du skal opdaterer disse varer burde det ikke tage dig voldsomt lang tid.

Du må gerne nævne hvordan du bearbejder det (hvad gør du når du skal prisopdaterer) for, at høre nærmere om der er noget der kan optimeres i forhold til hvordan du gør det.

Du må have en rigtig god dag
 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)