forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

KONTOPLAN TIL FORENING

0
Hej med jer

Jeg er en passioneret bruger af economic og har startet indtil flere virksomheder op på dette system.  Det spiller bare !!!

Nu står jeg imidlertid for at skulle oprettet en ANDELSBOLIGFORENING, og her støder jeg ind i, at I ikke har en kontoplan, som er simpel nok.  En forening har hverken moms, debitorer, kreditorer etc.

Jeg foreslår, at I udvider jeres tilbud af kontoplaner med en til FORENINGER.

Mange hilsner

Jannie Falbrink
spurgt 27 Dec, 2016 i Forslag » Andet af Jannie Falbrink (160 points)
status opdateret 29 Dec, 2016 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Jannie
Tusinde tak for dit indlæg og forslag her på vores forum. Det er rigtig skønt, at høre du synes det bare spiller! smiley

Jeg kunne forstå på min kollega Cecilie, at i havde snakket sammen over chatten og havde fået tilpasset kontoplanen så i fik en der passer.
Jeg er ikke helt sikker på om du har et administrator login men hvis du har det så kan du fremover vælger en "standardopsætning" som er den virksomhed (forening) du lige har oprettet. 

Jeg vil stadig gerne lige forhøre mig nærmere om vi kan lave en standard foreningskontoplan. Jeg giver besked tilbage når jeg har fundet ud af mere.

Rigtig god dag og godt nytår! smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 29 Dec, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
overvejes× 130
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”