Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




KONTOPLAN TIL FORENING

0
Hej med jer

Jeg er en passioneret bruger af economic og har startet indtil flere virksomheder op på dette system.  Det spiller bare !!!

Nu står jeg imidlertid for at skulle oprettet en ANDELSBOLIGFORENING, og her støder jeg ind i, at I ikke har en kontoplan, som er simpel nok.  En forening har hverken moms, debitorer, kreditorer etc.

Jeg foreslår, at I udvider jeres tilbud af kontoplaner med en til FORENINGER.

Mange hilsner

Jannie Falbrink
i Forslag » Andet af (160 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Jannie
Tusinde tak for dit indlæg og forslag her på vores forum. Det er rigtig skønt, at høre du synes det bare spiller! smiley

Jeg kunne forstå på min kollega Cecilie, at i havde snakket sammen over chatten og havde fået tilpasset kontoplanen så i fik en der passer.
Jeg er ikke helt sikker på om du har et administrator login men hvis du har det så kan du fremover vælger en "standardopsætning" som er den virksomhed (forening) du lige har oprettet. 

Jeg vil stadig gerne lige forhøre mig nærmere om vi kan lave en standard foreningskontoplan. Jeg giver besked tilbage når jeg har fundet ud af mere.

Rigtig god dag og godt nytår! smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)