forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Daglig postering

0
I menuen "ny postering" er det  pludselig ikke længere muligt at vælge mellem forskellige udgiftstyper: finans, lev.faktura o.s.v. - kun "ny postering fra indskannet" - Hvad er der galt?
spurgt 22 Dec, 2016 i Spørgsmål » e-conomic generelt af vkp (120 points)
status opdateret 27 Dec, 2016 af Jesper Mieritz

1 Svar

Hej vkp og mange tak for din henvendelse smiley
 

Det kunne tyde på, at du trykker på pilen, som får en dropdown menu frem, hvor du har mulighed for at vælge ’ny postering fra indscannet’.
Hvis jeg har forstået dig korrekt, så vil du gerne i denne menu kunne vælge posteringstypen. Dette kan du desværre ikke. 
 

Det er kun meningen du skal have menuen med ’ny postering fra indscannet’ her. Hvis du vil vælge posteringstype, så skal du trykke ’ny postering’ og herefter kan du vælge om det skal være finansbilag, leverandørfaktura mm.
 

Du kan evt. hoppe herind og kigge på, hvordan kassekladden virker:
 

Hvis det er efter du har trykket ’ny postering’ og du herinde stadig ikke kan vælge typen, så kunne det tyde på, at der er valgt en fast posteringstype. Du kan se nærmere om posteringstypen ved at gå ind her.
 

Det er hel gennemgang af opsætningen, men den du skal kigge efter der den, som er under ’posteringer’. Der kan man vælge tilladte posteringstyper. Hvis du kun har tilladt en bestemt typen, så er det kun denne, som kan vælges.

 

Jeg håber det kan opklare, hvad der går galt i forhold til at finde den rigtige posteringstype.

Det sker jo, at jeg ikke altid helt fanger spørgsmålene rigtigt og derfor svarer på noget helt andet end det du mener, så må du meget gerne give en melding på det, så vi kan komme helt i bund med det.

Ellers er du altid velkommen til ringe herind på 88 20 48 40, så er jeg sikker på vi nok skal finde frem til problemet smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 27 Dec, 2016 Spørgsmål af Jesper Mieritz (87,890 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”