Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Noter på varer.

+1
Hej

Vedr. noter på vare! som de er nu kan man ikke bruge dem.

jeg kunne godt tænke mig, at når man opretter en ordre med vare, hvor der er lagt en note på, så kommer der en bemærkning frem på skærmen, nøjagtig som det gør ved en kunde.
i Forslag » Andet af (170 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Bjarne og mange tak for dit forslag.

 

Jeg kan sagtens se, hvad du mener og det giver rigtig god mening. Derfor vil jeg gerne gå videre med dit forslag, hvorefter vi overvejer om det er noget, som skal implementeres i vores system.

Derudover vil jeg meget gerne høre et konkret eksempel eller flere, hvor du beskriver, hvad du bruger denne note til, så kan jeg tage det med videre og inddrage det i vores overvejelser.

Jeg ser frem til at høre fra dig, og endnu engang tak for dit forslag smiley

 

 


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Hejsa.

Konkret, når jeg opretter en ordre, med en bestemt vare, som er indkøbt - ikke produceret hos os.

Jeg kunne godt tænke mig, at der i notaen f.eks kunne stå, hvad indkøbsprisen og rabat er på denne vare.
Forslag af (170 points)
Hej Bjarne
Vi har haft dit forslag oppe og vende på vores prioriteringsmøde.

Vi erkender, at note funktionen på varer ikke er en særlig stor funktion som den er i dag – Generelt kunne vi være bedre til synligheden og anvendelse af noter på også kunder og leverandører som vi oplever i større grad bliver anvendt end på varen.

Jeg må dog også indrømme, at det ikke er en forbedre vi kigger på i løbet af det næste år og vælger derfor, at sætte indlægget som implementeres-ikke.
Når det så er sagt så betyder det ikke, at dit forslag bliver glemt eller smidt væk men i stedet gemt i vores idebank og vil blive taget til genovervejelse hvis noter bliver et fokusområde.

Du skal have en kæmpe tak for, at have delt dit forslag her på vores forum.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)