Løbende saldo på kontoudtog til kunde

+4
Jeg vil gerne kunne sende et kontoudtog til en kunde med løbende saldo. Det er muligt at se på min skærm, når jeg vælger Rapporter - Kunder - Kundekontokort.

Men når jeg vil maile det til kunden kommer løbende saldo ikke med.

Som det er nu er jeg nødt til at få bevægelserne vist i Excel og sende det til kunden. Det virker ikke særlig professionelt :-(

Det burde være muligt at vælge løbende saldo til og fra i samme skærmbillede hvor jeg vælger Layout, Overskrift, Tekstfelt osv...

Så det er mit juleønske til jer :-)
i Forslag » Andet af (180 points)
opdateret af
Jeg mangler også denne funktion. Det er så meget nemmere til afstemning at den løbende saldo er med. Og at sende et kontoudtog ud i excel er uprofessionelt. Så løbende saldo på kontoudtog tak!
Jeg mangler også denne funktion. Stort ønske fra vore kunder som siger at det er så meget nemmere at afstemme når den løbende saldo er med. Jeg vil også gerne have funktionen over under Salg > Fakturering > Rykkere, så den er med når jeg sender månedsvise kontoudtog ud til alle mine kunder.

2 Svar

Hej Marlene 
Mange tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley

Det er rigtig nok, at det ikke er muligt, at få vist den løbende saldo på et kontoudtog eller rykker for den sags skyld. 
For bedre, at du forstå/vurderer behovet for dette kunne jeg godt tænke mig, at høre lidt nærmere om i hvilken situation du ønsker, at bruge det? og hvorfor du ikke vil sende et kontoudtog uden løbende saldo. 

Er det særligt lange kontoudtog du sender osv.  - det er udelukkende så jeg bedre forstår omfanget af dit juleønske.
Jeg ser frem til, at høre fra dig. Du må have en rigtig dejlig dag og godt nytår! smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Min forklaring.

Det er ti gange nemmere at afstemme et modtaget kontoudtog med lb. saldo med sin egen bogføring, hvis der er en difference, der ikke umiddelbart kan lokaliseres.
Rent praktisk gør jeg det på den måde, at jeg "bakker" i saldiene, hvor jeg f.eks. slår ned på den sidste dag i den foregående måned. Her kan jeg lynhurtigt se, om min konto stemmer på den dato. Gør den det, må differencen ligger mellem afstemningsdatoen og d.d. Stemmer saldiene ikke med hinanden, går jeg endnu en måned tilbage og laver den samme kontrol. Osv.
Eller jeg er måske så heldig, at enten min egen eller leverandørens data viser en nul-saldo på et tidspunkt.
Så arbejder jeg videre ud fra det.
En gammel, men særdeles effektiv metode.
Iøvrigt vil jeg sige til Marlene, at når du danner kontoudtoget, så kan du udskrive rapporten, som du ser på skærmen, til en PDF-printer og sende udtoget fra PDF-programmet. Men rigtigt, det vil foregå udenfor e-conomics regi, og vil derfor heller ikke blive registreret i e-conomic.
Så derfor: Hvorfor ikke sende det, man ser på skærmen?
Det er som at gå til bageren, bestille den bedste kage i vinduet, og ved hjemkomsten åbner man for den kage, man med stor omhu var gået langt uden om.  
Godt nytår
Erik Jensen
Hej igen Marlene :)

 

Jeg skriver bare lige for at følge op.

Jeg kan se dit forslag har stået åben ret længe nu. Derfor vil jeg lige give dig en klar melding på, hvad vi gør herfra.

Som udgangspunkt vil denne funktion ikke ryge videre internt hos os, da vi vælger at lægge fokus på andre funktioner, hvor vi har haft større efterspørgsel.

Jeg kan dog godt følge din tankegang og derfor vil jeg smide din ide i vores idebank.

Vi bruger vores idebank til ideer, som ikke vil blive lavet med det samme, men som stadig giver mening og er et godt forslag. Når vi næste gang så kigger på dette område af e-conomic vil vi tjekke vores idebank gennem for ideer og tage en revurdering af forslaget der.

Derfor vil jeg sætte dit forslag som ikke implementeres til starte med. Hvis vi så tager din ide på et senere tidspunkt vil der komme en opdatering her på indlægget.

 

Men mange tak for dig forslag. Det er noteret herinde hos os :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (90.2k points)