Import af varegrupper og kundegrupper

0
Jeg har undret mig over at man kan eksportere csv-filer med varegrupper og kundegrupper, men man kan ikke importere disse.

Det er da underligt.

Med venlig hilsen

Ruth Sloth frederiksen
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Ruth 
Tak for dit indlæg her på vores forum smiley

Det kan jeg egentlig godt forstå, at det selvfølgelig kunne give mening, at det var muligt, at importere disse når de kan eksporteres.
Vi har valgt ikke, at lave en løsning til, at importere varegrupper og kundegrupper. Vi oplever ikke, at det vil blive anvendt lige så meget som det gør i f.eks. varer og kunder. 

Det er muligt for en administratorer, at "kopiere" opsætningen over fra en eksiterende aftale til en ny - det betyder, at den får den samme kontoplan, kundegruppe, varegruppe og leverandørgruppe. 

Det er ikke et forslag vi har i planen, at arbejde videre med når der også findes ovenstående funktion til administratorer - Er du ikke administrator men godt vil have opsætningen over på en helt nyt og tom aftale må du endelig ringe ind til vores support på 88 20 48 40 - Så kan en af mine kollegaer hjælpe dig.
 

Selvom det ikke er et forslag vi arbejder videre med skal du stadig have en stor tak for, at du har taget dig tid til, at dele dit forslag her på vores forum smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)