forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Eksport af omsætningsdata

0
Under Omsætningsstatistik kan man trække en oversigt der enten er fordelt på varer eller kunder. Hvordan kan man hente en omsætningsstatistik hvor man kan se omsætningen på vareniveau ud for den enkelte kunde dvs som en matrice? Det optimale ville være hvis man både kan gøre det på omsætningsniveau samt på DB niveau.
spurgt 10 Dec, 2016 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Thomas Glyrskov (120 points)
status opdateret 16 Dec, 2016 af Tobias Johnsen

1 Svar

Hej Thomas

Tak for dit indlæg:)

 

Omsætningsstatistikken i e-conomic er det muligt at vælge enten, se hvor mange kunder man har solgt en bestemt vare til og/eller at se hvor mange varer man har solgt til en bestemt kunde. Omsætningsstatistikkens muligheder er beskrevet i artiklen her: http://wiki2.e-conomic.dk/rapporter/kunder-omsaetningsstatistik.

 

Der er altså tale om 2 typer af søgninger under omsætningsstatistikken. Hvis man vil sammensætte disse søgninger, så skal man manuelt trække rapporterne ud, ved eksempelvis at få disse lister eksporteret til Excel, og behandle disse her.

 

Der er dog også mulighed for at benytte sig af nogle af vores samarbejdspartnere, som har langt flere muligheder ift. rapporter generelt og omsætningsstatikken. Der kunne jeg nævne report123, som du kan læse mere om her: https://www.e-conomic.dk/apps/report123 , hvis det har interesse :)

 

Håber det kan bruges. Har du spørgsmål eller indvendinger, hører vi naturligvis meget gerne fra dig.


Med venlig hilsen

Tobias Johnsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 16 Dec, 2016 Spørgsmål af Tobias Johnsen (1,800 points)
opdateret 16 Dec, 2016 af Tobias Johnsen
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”