Eksport af omsætningsdata

0
Under Omsætningsstatistik kan man trække en oversigt der enten er fordelt på varer eller kunder. Hvordan kan man hente en omsætningsstatistik hvor man kan se omsætningen på vareniveau ud for den enkelte kunde dvs som en matrice? Det optimale ville være hvis man både kan gøre det på omsætningsniveau samt på DB niveau.
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Thomas

Tak for dit indlæg:)

 

Omsætningsstatistikken i e-conomic er det muligt at vælge enten, se hvor mange kunder man har solgt en bestemt vare til og/eller at se hvor mange varer man har solgt til en bestemt kunde. Omsætningsstatistikkens muligheder er beskrevet i artiklen her: http://wiki2.e-conomic.dk/rapporter/kunder-omsaetningsstatistik.

 

Der er altså tale om 2 typer af søgninger under omsætningsstatistikken. Hvis man vil sammensætte disse søgninger, så skal man manuelt trække rapporterne ud, ved eksempelvis at få disse lister eksporteret til Excel, og behandle disse her.

 

Der er dog også mulighed for at benytte sig af nogle af vores samarbejdspartnere, som har langt flere muligheder ift. rapporter generelt og omsætningsstatikken. Der kunne jeg nævne report123, som du kan læse mere om her: https://www.e-conomic.dk/apps/report123 , hvis det har interesse :)

 

Håber det kan bruges. Har du spørgsmål eller indvendinger, hører vi naturligvis meget gerne fra dig.


Med venlig hilsen

Tobias Johnsen

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (1.8k points)
opdateret af