forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Koncernforbundne selskaber

0
Kære e-conomic

Jeg ønsker en funktion således når man bogfører i et koncernforbundet selskab, hvor  relevant posteringer kan henføres til andre koncernforbunde selskaber, så føres de modsatrettede posteringer automatisk direkte over i de andre selskabers bogføringskreds (forudsætter selvfølgelig at hele koncernen er samlet i e-conomic). Det giver efter mit hoved overhovedet ikke mening, at man skal lave postering 2 gange.

Desuden heller ikke mening, hvis I foreslår at købe denne ydelse af 3. part. Det bør være en del af en direkte posteringsløsning i e-conomic. Er klar over der muligvis ikke er mange koncerner som primære kunder, men som jeg ser løsningen burde den være relativ simpel.

 

mvh.

F
spurgt 9 Dec, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af BobbyFischer (120 points)
status opdateret 22 Dec, 2016 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Bobby
Mange tak for dit forslag her på vores forum smiley

Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at høre nærmere omkring i hvilke specifiksituation du har behov for, at kunne gøre dette? 
Hvis der er en samling af virksomheder i en koncern så er det efter min bedste overbevisning forsat forskellige regnskaber som bagefter samles i koncernregnskabet.

Løsningen vil også være rigtig krævende fordi, at der så skal laves en bogføringsconnection således du fra en aftale kan bogfører i flere andre aftaler.
Det vil sige, at systemet skal kunne tjekke flere aftaler på en gang, sammen med om året er åbent og hvilket bilagsnr skal den så vælge?  Det er ikke noget som vurderes teknisk enkelt og heller ikke noget som vi generelt oplever en efterspørgelse på. 

Det er derfor ikke noget som der på nuværende tidspunkt vil være noget vi arbejder videre med - jeg vil dog stadig rigtig gerne høre nærmere omkring hvornår / hvor ofte det skal bruges for dig - gerne med et eksakt eksemble så jeg er helt inde i sagen.


Jeg sætter derfor også tagget "implementeres-ikke" men lader stadig indlægget være åbent hvis der skulle være andre koncernkunder som også ønsker dette - så kan de give deres input til det også.
 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 22 Dec, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”