Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




.net API, forundring over CashBook.FindByNumber()

0
På min aftale har jeg flere kassekladder, og undervejs har jeg måtte slette et par stykker. Disse ser nogenlunde sådan ud på e-conomics:

id - navn
1 - Daglig
4 - Lønninger
5 - Bogholderi
6 - (anden kladde)
7 - Indbetalinger

I forbindelse med oprettelse af en debitorindbetaling via API, gør jeg følgende for at hente Indbetalinger kassekladden:

var book = session.CashBook.FindByNumber(7);

Men jeg får ikke Indbetalinger kassekladden, men Bogholderi kladden i stedet...

Jeg prøver at grave i sagen, og kalder session.CashBook.FindAll(), og her returneres følgende:

id - navn
1 - Daglig
6 - Lønninger
7 - Bogholderi
8 - (anden kladde)
9 - Indbetalinger

Dvs når jeg bruger .NET API, er jeg nødt til at hente cashbook på navnet Indbetalinger, da der ikke lader til at være sammenhæng mellem de ider der vises på e-conomic og de ider der arbejdes med i APIet.

Kan det være rigtigt at jeg ikke kan stole på, at iderne til kassekladderne er de samme i e-conomics som dem der udstilles i APIet?
lukket
i Spørgsmål » Andet af (240 points)
opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Michael,

Det nummer, der vises i applikationen, er en prioritet/rækkefølge - dét, der kan slås op på via APIet, er et fastlåst ID.

Som sådan kunne det selvfølgelig gå hen og blive temmelig uheldigt, hvis rækkefølge-ændringer kunne slå forkert igennem i APIet.

Som generel betragtning vil jeg da også hellere anbefale, at du enten slår op på navn, ELLER evt. giver brugeren af din integration mulighed for at vælge en kassekladde ud fra fx en dropdown (såfremt der overhovedet er en brugerflade i integrationen).


Mvh.

<p dir="ltr"><b>Christian Estrup</b></p> <p dir="ltr">Director, e-conomic Core</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" alt="image"></p>
Spørgsmål af 🔒 (20.9k points)
valgt som bedste svar af