Manglende liste i rapporter om leverings og vare type, datoer

0
Der mangler en mulighed for at man kan trække en liste ud på levering datoer, dette skal ske manuelt via faktura kopier og det er ret bøvlet, det ville være smart hvis man evt. mandag vil kunne se hvad og hvem der skal havde leveret i den kommende uge, det er vel formålet med at det er muligt at indskrive det i en faktura.

jeg syntes det er ret bøvlet at man har undladt nok et af de vigtigste lister nemlig at sikker den korrekte levering og på den rigtige dag.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Leif

 

Tak for din mail.

 

Nu skal jeg lige være sikker på jeg har forstået dit indlæg korrekt :) - men det er således at oversigten over leveringsdatoer kan man i e-conomic, finde under igangværende ordre og igangværende fakturaer. Der er der nemlig en kolonne "lev. dato", som man kan vælge at sortere efter.

 

Hvis man vil finde leveringsdatoer for allerede bogførte fakturaer, så kan man gøre brug af funktionen "Eksporter lister enkeltvis", den mulighed kan man finder under "Alle indstillinger" --> "Virksomhed" --> "Eksportér data" -> "Download lister enkeltvis" --> "Vælg faktura.csv" . Her har man så muligheden for at få en oversigt over leveringsdatoen på fakturaen og sortere efter denne :)

 

Håber meget det giver mening og du kan bruge det, ellers hører jeg meget gerne fra dig.

 


Med venlig hilsen

Tobias Johnsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.8k points)