forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Manglende liste i rapporter om leverings og vare type, datoer

0
Der mangler en mulighed for at man kan trække en liste ud på levering datoer, dette skal ske manuelt via faktura kopier og det er ret bøvlet, det ville være smart hvis man evt. mandag vil kunne se hvad og hvem der skal havde leveret i den kommende uge, det er vel formålet med at det er muligt at indskrive det i en faktura.

jeg syntes det er ret bøvlet at man har undladt nok et af de vigtigste lister nemlig at sikker den korrekte levering og på den rigtige dag.
spurgt 8 Dec, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af Leif Berner (120 points)
status opdateret 16 Dec, 2016 af Tobias Johnsen

1 Svar

Hej Leif

 

Tak for din mail.

 

Nu skal jeg lige være sikker på jeg har forstået dit indlæg korrekt :) - men det er således at oversigten over leveringsdatoer kan man i e-conomic, finde under igangværende ordre og igangværende fakturaer. Der er der nemlig en kolonne "lev. dato", som man kan vælge at sortere efter.

 

Hvis man vil finde leveringsdatoer for allerede bogførte fakturaer, så kan man gøre brug af funktionen "Eksporter lister enkeltvis", den mulighed kan man finder under "Alle indstillinger" --> "Virksomhed" --> "Eksportér data" -> "Download lister enkeltvis" --> "Vælg faktura.csv" . Her har man så muligheden for at få en oversigt over leveringsdatoen på fakturaen og sortere efter denne :)

 

Håber meget det giver mening og du kan bruge det, ellers hører jeg meget gerne fra dig.

 


Med venlig hilsen

Tobias Johnsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 16 Dec, 2016 Forslag af Tobias Johnsen (1,800 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”