Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ændre forfaldsdato

+3
Mit forslag går på at kunne ændre forfaldsdato på en bogført faktura. Det er standard NAV i dag. Det er bøvlet at kreditere og sende ny faktura, fordi man tilfældigvis aftaler en længere betalingsfrist med en debitor, eller for den sags skyld med en kreditor.
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Susbonke

 

Mange tak for dit forslag :)

 

Jeg kan sagtens følge din pointe i at det kunne være smart at kunne forlænge/ændre forfaldsdatoen på  bogførte fakturaer.

Dog er der i e-conomic truffet en beslutning om at når først et bilag er bogført, så kan man ikke ændre i dette. Her er man altså nødt til at kreditere og bogføre fakturaen på ny, med de opdateret oplysninger.

Jeg er godt klar over det ikke lige var det svar du håbede på, men på nuværende tidspunkt er det dog ikke et område vi har med på vores prioriteringsliste.

 

Hvis du har spørgsmål eller indvendinger til ovenstående, hører vi naturligvis meget gerne fra dig.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Tobias Johnsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (1.8k points)