Udsendelse af rykker med og uden E-mail

0
I forbindelse med udsendelse af rykkere, så støder jeg ofte på det problem, at når jeg har udset mig hvilke kunder der skal have en rykker, så spørger den om de skal udsendes på mail eller bogføres og udskrives. Såfremt jeg vælger mail, så sender den dem der er mailadresser på og "glemmer" resten. Så skal man udsøge dem igen - ville være rart den fortalte der er 3 der ikke kan sendes, vil du have dem bogført og udskrevet.

Ydermere ville det være rart at siden kunne vise mere end 200 poster - man skal hele tiden gætte sig til hvor langt nede man nu er i rækken, da den trækker nye poster om fra side 2, så man kan ikke bare gå til side 2 bagefter og fortsætte.

Under alle omstændigheder bør den ikke trække nye posteringer om på igangværende side, man kommer til at skulle lede efter hvor man er i oversigten hver gang.
i Forslag » Andet af (390 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Vandr8n

 

Tak for dit indlæg her på forum :)

 

Jeg skal lige være sikker på jeg har forstået det korrekt. For det er sådan at når du bogfører og sender rykkere på e-mail, og nogle af kunderne er uden mailadresse, så vil den fremkomme med en besked om at "ikke alle rykkere kunne bogføres" og ydermere med en specifikation af hvilke rykkere tale om og man kan så i samme billede vælge at få de bogførte rykkere vist ved "vis rykkere".

Får du ikke det frem?

Så kan man nemlig, som du også er inde på, efter at rykkere med e-mailadresser er bogført og sendt afsted, foretage den samme rykkersøgning, og så vælge de rykkere, som ikke har mailadresser. De rykkere kan man så på samme måde, vælge at få vist og derefter udskrive dem som ikke har mailadresser.

Jeg vil dog gerne medgive at begrænsningen på de 200 poster/linjer i rykker-oversigten kan være en kende uhensigtsmæssig, og specielt i tilfælde hvor man har med mange kunder at gøre.

Det er ikke noget vi kommer til at ændre på i den nærmeste fremtid, men jeg vil i hvert fald meget gerne tage forslaget med videre :)

Med venlig hilsen

Tobias Johnsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.8k points)
Det med begrænsningen på 200 poster er mega frustrerende når man eksempelvis har 500+ posteringer. For når man har rykket de debitorer der er på side 1, så henter den nogle af dem frem som kommer på side 2.

Med hensyn til rykning af debitorer, så har jeg eksempelvis 30 debitorer på side 1, jeg vil rykke 10 ud af disse. 5 af dem har mailadresser registreret og resten har måske ikke.
Det systemet så gør er at den skriver 5 er sendt, 5 kunne ikke sendes - den viser ingen specifikation af de 5.
Derfor skal jeg derefter tjekke hele side 1 igennem igen og finde de 5 der ikke kom med i første omgang.
Når det så er gjort skal jeg holde øje med hvor langt ned i rækken jeg nåede, da den så samtidigt henter poster fra side 2 ind på side 1.
Igen - mega frustrerende og virkelig tidskrævende.

Hej Brian :)
For det første vil jeg gerne undskylde for den lange svartid.

Vi har haft dit forslag oppe på vores prioriteringsmøde og snakket om din situation. Vi kan godt se hvis du leder efter de 5 som ikke kan sendes efter hver gang vil det være særligt forstyrrende.

Det der faktisk er tanken er, at du kører flowet igennem og bliver ved med, at bogfører og sende rykkerne afsted - De rykkere hvor kunderne ikke har en mail vil ikke blive sendt/bogført (såfremt du har valgt bogfør og send) og derved vil du nå et punkt til sidst med de rykkere som ikke kan sendes.
For, at det virker mest effektivt skal du faktisk starte med “sidste side” - vælge bogfør og send.

Så kører du samtlige sider igennem - Oppefra og ned.
Det vil gøre, at når du er kommet tilbage på side 1 så vil du derfra kun have de rykkere som ikke kunne sendes. Så kan du markere dem og vælge ikke at sende men kun at bogfører også udskrive disse.


Vi kan ikke helt se for os hvordan det skal sorteres fra på en anden måde hvor du får en bedre overblik og går derfor på nuværende tidspunkt ikke videre med forslaget.
Jeg erkender, at de kan skabe udfordringer hvis det ikke er alle mulige rykkere som skal afsendes fordi du så skal lave sorteringen igen.
 

Selvom vi ikke går videre med forslaget på nuværende tidspunkt så er du mere end velkommen til, at komme med en uddybende kommentar omkring hvordan du gerne så arbejdsgangen var i forbindelse med rykkere.
Det kan være, at der i forslaget om en anden måde, at rykke på kan være en løsning vi måske vil arbejde frem imod på et senere tidspunkt

Jeg sætter derfor indlægget som implementeres-ikke men håber, at høre nærmere fra dig.


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)