Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Forsinket upload af bilag email?

+1
Er der mon noget galt med mailserveren i dag? Jeg har for over 30 minutter siden fremsendt flere bilag via email, og de er ikke landet i e-conomic endnu. Normalt går der ikke mindre end 30-60 sekunder - men jeg har før oplevet - her midt på dagen - at bilage kan flyve rundt i cyberspace i op til en time, før de lander?

tak/Adrian
lukket
i Spørgsmål » Andet af (590 points)
status opdateret af

2 Svar

 
Bedste svar
Jeg har lige prøvet at sende samme mail igen - der gik få sekunder før den landede - så jeg ved ikke hvad der sket til den første mail. Tak for hjælpen!
Spørgsmål af (590 points)
valgt som bedste svar af
Hej,

Jeg har lige prøvet at teste dette. Der gik ca. 10 sekunder, før jeg kunne hente dem inde i min aftale. Så det virker her.

Har du prøvet igen, for at se om den gør noget anderledes/hurtigere?

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)