Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tomme linjer i Bestilling mangler

+1
Kære e-conomic,

Der mangler muligheden for at lægge tomme varelinjer eller varelinjer med tekst ind på Bestillingen, - præcis som det er muligt på fakturaen.

Det er også uhensigtsmæssigt, at der kun findes et tekst 1 felt på bestillingen. 2 felter mere ville bestemt ikke være for meget.

med venlig hilsen

Bodil Retbøll, Retbøll

Med venlig hilsen Bodil Retbøll cand. merc. aud. (Indehaver) (mobil 22477172) Økomatch ApS www.okomatch.dk info@okomatch.dk
i Forslag » Andet af (2.9k points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Bodil
Tusinde tak for dit indlæg og forslag smiley

Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at høre hvad disse tomme varelinje skal bruges til i bestillingen – det er udelukkende for, at helt forstå behovet.

Det er et forslag jeg gerne vil tage med videre hvis det bliver prioriteret, at vi skal arbejde lidt yderligere med lagermodulet i 2017. Derfor sætter jeg opslaget som overvejes og giver en nærmere opdatering når vores roadmap er blevet klarlagt.

Tusinde tak for dit engagement for vores program. 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej Andreas,
Jeg har en kunde, som har brug for at lægge mange tillægsinformatoner på deres bestillinger. Jeg fortalte glad, at der var et tekst 2 felt, - men det var der ikke. Så fortalte jeg glad, at de kunne skrive beskeder i varelinjerne, - men det kunne de heller ikke. Så helt generelt mangler der steder at kunne indsætte ekstra informationer.

Når nu vi er i gang, mangler jeg ofte den slags felter til at kunne lægge på diverse layouts. Det ville være fint, hvis der var både et tekst 3 og et tekst 4 felt på diverse formularer.
Hej Bodil.
Mange tak for den uddybende kommentar  :)

Det er ærgerligt her hvor der har været dialog hvor du forståeligt nok har troet funktionen var der men, at den så ikke fandtes i lagermodulet.

Med venlig hilsen
Andreas Polk
e-conomic

Hej Bodil

 

Endnu engang tak for dit indlæg.

 

Det er korrekt, at der kan sættes tomme varelinjer ind på salgsfakturaerne og dette har vi valgt til de kunder, som har behov for dels at opsætte deres faktura, så den ser pænere ud og dels for, at kunne tilføje tekst på disse linjer.

At kunne gøre det samme på leverandør bestillingerne, kan jeg sådan set godt se idéen i, men vi må erkende, at det ikke er et udviklingspunkt, som vi kommer til, at prioritere. Vores vurdering går på to ting:

  1. Vi vurderer, at det vil være relativt få af vores kunder, som har behov for at kunne lave pænere opstillede bestillinger ved tomme linjer eller har behov for, at tilføje meget tekst på bestillingerne. Således tror vi på nuværende tidspunkt, at værdien af en sådan implementering ikke er stor nok i forhold til udviklingstiden.
  2. Der findes andre måder, at tilføje tekst på bestillingen.
    1. Tekst 1: kan indeholde op til 1000 tegn
    2. Rediger varenavn. Der kan tilføjes 2500 tegn i hvert varenavnsfelt på bestillingen, således kunne man, hvis det er nok plads, tilføje teksten efter varenavnet.

 

Jeg håber, at du har forståelse for vores overvejelser og, at du kan bruge ét eller begge løsningsforslag, til at tilføje tekst på bestillingen.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Rune Troels Larsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (1.7k points)