forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Anvendelse af alternativ PDF Reader

0
Hej

Vil det give problemer i E-conomic, hvis jeg afinstallerer Acrobat Reader og i stedet for installerer Foxit Pdf Reader?

Jeg har set, at man ved en tidligere lejlighed har anbefalet at anvende PDF EXchange Viewer i forbindelse med Internet Explorer.

Jeg benytter FireFox som default browser, og Foxit spiller godt sammen med den.

Det er ikke fordi Acrobat Reader ikke fungerer godt sammen med E-conomic, det gør den. Men jeg er træt af, at Adobe har valgt, at klikker man på et link i et PDF-dokument, så bliver linket, uanset hvad brugeren har valgt i sin opsætning, åbnet i Internet Explorer.

Venlig hilsen
Ole Junker
spurgt 21 Jan, 2012 i Spørgsmål » Teknik og drift af ojunker (210 points)
opdateret 16 Okt, 2012 af frederiknielsen

3 Svar

 
Bedste svar
Hej Steffen

Jeg har installeret Foxit på min nummer 2 PC, som min kone bl.a. benytter. Adobe Reader er afinstalleret.

Foxit virker udmærket med E-conomic i såvel Firefox som Explorer. I opsætningen kan man vælge, om PDF-dokumenter skal vises i et Reader vindue eller i et browser vindue.

E-conomic fakturaer blev i min opsætning ikke vist i Reader vinduet, som forblev blankt, men de blev uden problemer vist i Firefox browser vinduet.

Har der ikke tidligere været noget lignende med Explorer?

Den manglende visning i Reader vinduet kan muligvis skyldes, at jeg har været noget hurtig i vendingen. En mere grundig tilgang til opsætningen kan måske ændre herpå. Der er en manual på 150 sider, som skal løbes igennem først.

Umiddelbart finder jeg, at Foxit er et rigtig positivt bekendtskab. Jeg vil helt bestemt ofre mere tid på at sætte mig ind i Foxits mange muligheder.

Den findes ikke i dansk udgave endnu, men der findes en dansk sprog-fil, som dog er tom. Hvis man downloader filen, spørger Foxit, om man kunne tænke sig at stå for en dansk oversættelse.

Seneste udgave af Readeren kan hentes på <a class="postlink" href="http://www.foxitsoftware.com/">http://www.foxitsoftware.com/</a>.

Under installationen blev der samtidig installeret add-ons til Firefox og Explorer, som var de eneste browsere, der var installeret på min PC.

Venlig hilsen
Ole Junker
besvaret 23 Jan, 2012 Spørgsmål af ojunker (210 points)
valgt som bedste svar 16 Okt, 2012 af frederiknielsen
Hej Ole,

Som du selv skriver har vi tidligere anbefalet andre PDF-programmer end Adobe - så umiddelbart kunne jeg ikke se noget galt i dette.

Jeg vil dog straks erkende at jeg ikke kender den Reader du henviser til - men hvis den virker som andre, kunne jeg sagtens se det virker? Bruger man f.eks. Chrome bliver det jo også vist direkte i browseren, så prøv det.

Giv rigtig gerne en tilbagemelding på om det virker, så ved vi jo det i supporten til en anden gang, at man kan bruge den med succes.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 23 Jan, 2012 Spørgsmål af Steffen E (151,510 points)
Hej Ole,

Tak for din uddybning, det er bare helt kanon. Nu sidder vi jo primært i supporten for at hjælpe kunder, men det er simpelthen så dejligt når vores brugere lærerer os noget tilbage og giver os frisk input fra den virkelige verden.

Mange tak for det.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 24 Jan, 2012 Spørgsmål af Steffen E (151,510 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”