Faktura statistik

0
Det er i dag muligt at trække omsætningsstatistik ud, med udgangspunkt i medarbejdere, varer eller kunder, men ikke i fakturaer. Er det muligt at tilføje dette punkt, så der kan laves analyse over antal udstedte ordrer pr. medarbejder i en given periode?

Rapporter --> kunder --> omsætningsstatistik
i Forslag » Andet af (280 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Mia
Tusinde tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley

Det ligger ikke i planen, at udbygge vores omsætningsstatistik til også, at vise antal fakturaer – rapporten er bygget til, at vise værdimæssig omsætning og viser ligeledes antal varer omsat.
Der er også en udfordring i forhold til hvordan systemet skal aflæse kreditnotaer i sådan en antal visnings.
 

Jeg vil lade indlægget stå åbent for, at se om det er et generelt behov men det indtil videre ikke et forslag vi arbejder videre med.


Du kan dog trække informationen ud således du kan se hvor fakturaer (og kreditnotaer) dine forskellige medarbejdere har udarbejdet (været en reference på)

Ved, at gå via det orange tandhjul -> alle indstillinger -> eksporter data -> ”download lister enkeltvis” -> tryk på send data -> vælg filen ”faktura.csv.” -> så kan du i excel markere række 1 og trykke på ”filtrer” -> nu har du muligheden i excel for, at filtrere på forskellige parameter. F.eks. ”vores ref.” -> så kan du vælge kun, at se fakturaer udstedt med en bestemt reference (Det er ud fra de medarbejdere numre de er oprettet med)

Herefter kan se hvad denne specifikke medarbejder har udstedt af fakturaer og kreditnotaer -> du kan se vælge, at filtrere kreditnotaer.


Håber, at ovenstående trick hjælper dig med, at få overblikket. Endnu engang tak for, at du delt dit forslag her på vores forum. 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)