Informizely customer feedback surveys

Elementer kun på den allerførste side

0
Jeg vil hermed gerne foreslå, at man i lighed med elementplaceringen "sidste side" får en mulighed for at placere et element kun på den første side, og ikke som på nuværende tidspunkt DE første sider.

Vi har fx på nuværende tidspunkt et element vi gerne vil have med på vores tilbud, men kun på den første side, men med nuværende opsætning kommer dette felt med på alle siderne efterfølgende, hvilket gør det noget uflexibelt.
lukket
i Forslag » Salg af (430 points)
status opdateret af

2 Svar

 
Bedste svar
Hej Anders
Mange tak for din uddybende kommentar

Det kan jeg godt følge dig i selvom jeg også oplever, at de fleste vil vedlægge disse vilkår bag ved fakturaen.

Det er dog også en lidt større ændring end som så fordi det ville skulle ændre design og layout for alle kunder og hvordan der kan vælges sider.
For, at muligheden giver mening skal det laves til, at blive en ekstra mulighed så det var: Alle sider, Sidste side, Første side,  mellemliggende sider.

Hvis det bliver prioriteret, at vi skal arbejde med design og layout i 2017 vil jeg tage det forslag med videre til den pulje - det vil dog ikke være et vi vil arbejde videre med hvis det ligger uden for roadmap.

Jeg sætter derfor forslaget som overvejes for nu og vil opdaterer nærmere når vores roadmap er klarlagt

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
valgt som bedste svar af
Hej Andreas

Det var netop en ekstra valgmulighed jeg havde forestillet mig som reelt var den første, så sådan en løsning ville være perfekt i min optik. Jeg krydser fingre for det bliver til noget.
Hej Anders.

Nu er roadmap'et for 2017 planlagt og derfor denne opdatering på dit forslag.
Jeg må desværre melde, at en ændring omkring hvilken side elementer bliver vist på i design & layout modulet ikke er et fokus for nuværende eller i planlagt fremtid og jeg sætter derfor dette indlæg til "implementeres ikke".

Jeg håber, at dette svar alt andet lige giver en afklaring og at du vil fortsætte med, at skrive forslag på vores Forum.

Med venlig hilsen
Rune Larsen

Hej Regnskabsspecialisten
Mange tak for dit indlæg og forslag her på vores forum  smiley

 

Jeg vil starte med, at sige det ikke er et område der ligger i planen, at udbygge og det umiddelbart– hvis det skulle blive prioriteret kunne jeg dog godt tænke mig, at forstå helheden i din udfordring.

Det er rigtigt, at der er 3 muligheder for, at skelne i forhold til hvor elementet på dit layout er – enten alle sider, den sidste side eller ”de første sider” som er alle sider undtaget den sidste.
Det er vores oplevelse, at det er meget almindelig setup og er sådan klart størstedelen af vores kunder vil skelne.

I din situation har du så et elementet som kun skal være der for side 1 men det må IKKE være på andre sider – Håber du vil uddybe denne situation lidt mere så jeg bedre kan sætte mig ind i hvornår absolut ikke går, at et element er på alle de første siden (undtaget den sidste) men absolut kun skal være på den 1. side.

 

Med de muligheder vi har i layout nu vil den plads elementet bruger ikke blive benyttet af andre som ikke også er på side 1 – derfor vil det ikke give mere plads til andre elementer efter som jeg ser det.
Jeg ser frem til, at høre nærmere i tilfælde af, at det bliver prioriteret, at vi skal udbygge vores design og layout.


Endnu engang tusinde tak for, at du har delt dit forslag her på vores forum smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Hej Andreas

I dette konkrete eksempel, er det nogle faste handelsvilkår på tilbud (fx gyldighed, aftaleindgåelsesvilkår mv.) som vi vil sikre os kunden ser, hvorfor vi forestillede os at det skulle stå på første side inden varelinjerne kom på tilbudet.

På nuværende tidspunkt kommer de vilkår så til at fylde de første 10 cm på alle efterfølgende sider, hvilket ikke var tanken, da det er nogle generelle info der ikke skal gentages på side 2, 3 osv.

Vi er godt klar over der findes muligheder for at tilknytte dokumenter til bestemte typer udsendelser, eller alternativt, kan det stå på den sidste side, men vi ville gerne pointere disse regler inden kunden bliver træt af at læse.

Mvh
Anders
Plads afsat til (og i) kolonner