Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rapporten Lageroptælling

+1
Kære e-conomic,

Hvis man trækker en lageroptælling sorteret på Lokation, vil der for hvert varenummer kun være angivet varenummer og varenavn for den første linje. Dvs. at mange linjer er uden varenr. og varenavn, hvilket er problematisk, hvis data overføres til Excel for at bearbejdes der.

Det ville derfor være en stor hjælp, hvis varenummer og varenavn er angivet på hver linjer.

Mange hilsner

Bodil Retbøll, Økomatch

Med venlig hilsen Bodil Retbøll cand. merc. aud. (Indehaver) (mobil 22477172) Økomatch ApS www.okomatch.dk info@okomatch.dk
i Forslag » Andet af (2.9k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Bodil
Mange tak for dit indlæg og forslag smiley
 

Det kan jeg godt se gør filen problematisk, at behandle i excel bagefter.
Hvis jeg kigger udelukkende på rapporten har jeg den oplevelse, at det gør rapporten mere overskuelig – jeg ved ikke om det vil forstyrre eller gavne andre kunder som har vænnet sig til rapporten.


Jeg vil tage forslaget med videre for også, at høre nærmere om det er noget vi vil arbejde videre med eller i hvert fald kunne give en nærmere begrundelse.

Endnu engang tusinde tak for, at du har taget dig tid til, at dele dit forslag her på vores forum. 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Ved samme lejlighed synes jeg, at du skal bringe problematikken med tomme lokationer på bane. God fornøjelse.
Hej Erik.
Tak for kommentaren :)

Bare for, at være helt sikker - er det så de "tomme lokationer" i rapporten "lageroptælling" du hentyder til?
Eller er det generelt den "tomme lokation" / "Blanke lokation"  som kan vælges?

Hvis det er noget helt tredje må du meget gerne uddybe det så jeg er helt sikker.

Med venlig hilsen
Andreas Polk
e-conomic
Hej Andreas.
Tom eller blank! I den situation, at der registreres en bevægelse på en vare, hvor feltet Lokation er blank/tom på posteringen, hvordan vil du fange den postering i en rapport, der kun omfatter posteringer med blanke lokationer?
Hej Erik

Jeg er med på selve registreringsdelen - jeg er dog ikke helt sikker på om det stadig er lageroptællingsrapporten. Den første linje på varen (hvis fordel på lokation er valgt) vises "lokation blank"

Jeg vil gerne sikre mig, at jeg har forstået dig helt rigtigt ellers vil jeg sætte stor pris på en ekstra uddybning :)
Jeg vil trække en rapport, hvori jeg kan se, hvilke varer, og hvor mange af slagsen, der ligger på lokationen "Blank". Og KUN på lokationen "Blank".
Enklere kan det vel ikke formuleres.
Hej Erik :)
Mange tak for din simpel forklaring.

Det kan jeg sagtens se en udfordring i den direkte lageroptælling i e-conomic.

Jeg synes dog det er rimeligt enkelt, at få dette specifikke overblik ved, at vise lageroptællingen (fordelt på lokationer) i excel -> Marker hele række 6 og tryk på "filtre"  -> så kan du i kolonnen med "lokationer" filtrer alle andre lokationer fra således du kun får "tomme" vist.

Jeg er dog enig i den betragtning, at den blanke lokation burde kunne vælges i "fra lokation" "til lokation" - selvom, at jeg tænker der er andre ting som nok er mere nødvendige, at vi udbedre men jeg tager den stadig med til eftertanke.
Hej Bodil,

Det er efter længe siden dette indlæg blev taget op.
Der er i mellemtiden ikke sket noget i sagen og jeg må være ærlig omkring, at vi ikke er tæt på en løsning. Vi har rigtig mange gode forslag liggende, ligesom dit. Her vi nødt til at prioritere dem. Vores liste over forslag har rundet 100 og derfor er vi nødt til at skære lidt ind til benet for at have et mere retvisende billede af, hvad vi rent faktisk overvejer.

Jeg vælger derfor at afvisende dit forslag og fokusere på de andre. Du var måske allerede klar over dette i og med, at forslaget har ligget stillet så længe, men nu har du trods alt fået et svar herfra.

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)