Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Problemer med at overføre til Excel

+1
Kære e-conomic,

Det ville være en kæmpe hjælp, hvis varenumre overføres til excel som tekst. Hver gang jeg skal overføre f.eks. Lageroptælling fjernes 0 hvis det står forrest i et varenummer.

mange hilsner

Bodil Retbøll, Økomatch

Med venlig hilsen Bodil Retbøll cand. merc. aud. (Indehaver) (mobil 22477172) Økomatch ApS www.okomatch.dk info@okomatch.dk
i Forslag » Andet af (2.9k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Bodil
Tak for dit indlæg og forslag smiley

 

Det kan jeg godt se vil være en hjælp - det er forvirrende hvis der anvendes 0'er i starten af et varenavn og den så bliver vist i excel - så er de fjernet.
Jeg ved der er en udfordring i forhold til excel formatet - jeg vil dog undersøge det nærmere og finde ud af hvad der er muligt.

 

Indtil videre så har jeg det løsningsforslag, at du starter med, at åbne et tomt excel ark -> markere kolonne A (eller den kolonne du vil have varenumre i) -> ændrer formatet til "tekst" i hele kolonnen.

Herefter kan du gå ind i lageroptællingen -> markerer samtlige linjer i rapporten -> Copy Paste det over i dit excel ark -> så kan du vælge "Benyt samme formatering som destination" -> Nu har du lageroptællingen med varenumre der starter med 0 i excel.

Det er selvfølgelig lidt en omvej og hvis der er mange vare tager det lidt tid, at markere - men det giver dig ihvertfald muligheden for, at få lagertællingen i excel, uden, at start 0'ere forsvinder.


Det kan være, at du allerede gør dette idag - Det er også til hvis andre kunder ser dit indlæg og har samme udfordring.
Derfor har jeg også lavet en kort video der viser hvordan det bliver gjort. http://www.screencast.com/t/kTFGtBN6 


Jeg håber ihvertfald, at ovenstående kan hjælpe dig her nu imens vi vil undersøge udfordringen nærmere og vurderer hvordan det kan/skal håndteres.
Endnu engang tak for, at du delt dit forslag her på vores forum smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej Andreas
Husk,´vi har samme udfordring med GTIN stregkoden.
(men det fungerer for bilagsnummer)
Mvh
Finn
e-consultic.dk
Hej Finn
Det er rigtigt - tak for påmindelsen.

Jeg tjekker lige op på hvad status er angående dit tilfælde og opdaterer indlægget idag.

Med venlig hilsen
Andreas Polk
e-conomic