Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rettelse af kreditorfaktura forfaldsdato

+3
Hejsa, har et meget stort behov for at kunne ændre forfaldsdato for en allerede bogført leverandørfaktura for aktivt at kunne benytte forfaldslisten. Vi har løbende ændringer i forfaldsdatoer af forskellige årsager som det er nu er det kun muligt at ændre denne dato ved at foretage et bilagstilbageførsel og en ny bogføring med den ændrede forfaldsdato.
lukket med noten: Ændres ikke
i Forslag » Andet af (210 points)
lukket af 🔒
Hejsa Isabel som du kan se er jeg jo ikke den eneste der har denne udfordring jeg forstår ikke at mit indlæg blot bliver lukket med den begrundelse at det kan man ikke i economic. Det er jo derfor jeg skriver om denne udfordring en helt almindelig ting som alle virksomheder løbenden støder på. Hvad skal vi med dette forum hvis ikke vores indlæg bliver behandlet seriøst.
Hej Bjasger,
Det er du ret i og jeg undskylder mit ordvalg - jeg mente ikke bogføringsloven, men den måde hvorpå e-conomic er opsat.
Argumentet er systemteknisk og det er ikke noget vi kommer til at lave om på.
Så selvom du kan ændre forfaldsdato i andre systemer, så er det ikke noget vi kommer til at ændre herinde fra. :-)
Jeg kan godt forstå, at det ændringen af datoen og ikke i selve bilaget du gerne vil lave ændringer, men det er ikke noget som bliver muligt hos os - at ændre i forfaldsdato.
Jeg håber at jeg nu har svaret fyldestgørende og at det altså er noget systemteknisk som det derfor ikke er noget ændringsforslag jeg går videre med. :-)
Hej Isabel
Jeg tror ikke, du skal rode dig ud i mere, end du kan overskue.
Vær opmærksom på, at der sidder 100.000 regnskabsfolk derude, hvoraf de fleste har langt mere erfaring end dig.
Det er naturligvis ikke noget systemteknisk men snarere uvilje.
Mvh
Finn
e-consultic.dk
Hej igen,

Tak for alle jeres kommentarer. :)

Undskyld forvirringen omkring bogføringsregler – det er selv klart Jer der er eksperterne i bogføringsloven :).

Hvad angår det systemtekniske, så er det selvfølgelig muligt at programmere – det skal vi ikke være uenige om. Ordvalget er benyttet i en hensigt om, på en pæn måde at forklare vi desværre ikke kommer til at prioritere dette forslag.
Jeg har snakket med nogle af mine kollegaer om forslaget, og det er en større ændring end det måske lige ser ud til – rent systemteknisk og derfor en større opgave, som vi altså har valgt ikke at prioritere i denne omgang.
Jeg håber I har forståelse for, at vi engang imellem må afvise forslag pga. andre prioriteter.

Når det er sagt, vil jeg gerne understrege, at vi altid er glade for jeres indlæg – men må erkende, at vi ikke kan implementere alle forslag – det bliver et prioriterings spørgsmål.

Igen undskylder jeg forvirringen omkring bogføringsloven. Der var jeg en kende for hurtig, og den tager jeg på min kappe.

1 Svar

Hej Bjasger,

Tak for dit indlæg og at du har taget dig tid til at skrive herinde :-)

Jeg forstår din irritation over ikke at kunne ændre forfaldsdato, når det er noget I aktivt bruger.
Det er bare sådan, at vi i følge bogføringsloven ikke må eller kan ændre i allerede bogførte fakturaer/bilag/dokumenter. :-)
Der er ikke nogen anden mulighed for at ændre forfaldsdatoen, end det du allerede gør, ved at lave en kreditnota/tilbageførsel og bagefter lave en ny bogføring med en ny forfaldsdato.

Jeg er ikke uforstående for din udfordring, men på baggrund af ovenstående begrundelse, er det ikke noget jeg går videre med - jeg kan ikke ændre i bogføringsloven :-)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Isabel de Fries</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (900 points)
Hej Isabel
Vil du venligst henvise til den relevante paragraf i bogføringsloven.
Med venlig hilsen
Finn
e-consultic.dk
Hej Finn,
Jeg var måske lige en tand for hurtig og har brugt forkert ordvalg.
Min pointe er blot, at du ikke kan redigere i noget der er bogført i e-conomic, så skal du lave en kreditnota.
Og nej, bogføringsloven skal jeg ikke gøre mig klog på.
Ha' en dejlig fredag :-)
Hej Isabel
Når jeg læser dit svar til Bjasger, synes jeg i den grad, du gør dig klog på bogføringsloven. Du bruger loven som argumentation/begrundelse for ikke at lave en åbenlys uhensigtsmæssighed om.
Det må være en ommer!!!
Med venlig hilsen
Finn
e-consultic.dk
Hejsa Isabel, tak for dit svar men det du skiver er fuldstændigt forkert jeg beder ikke om at der foretages ændringer i den bogførte faktura kun om en ændring i forfaldsdatoen. Dette forhold har intet med bogføringsloven at gøre så jeg vil bede dig om at komme med et andet argument for hvorfor noget der er helt almindeligt i stort set alle andere systemer ikke er muligt her. En ændring i forfaldsdatoen ændre jo intet i de bogførte data vel.
Hej Finn,
Det er du ret i og jeg undskylder mit ordvalg - jeg mente ikke bogføringsloven, men den måde hvorpå e-conomic er opsat.
Så mener jeg, at I skal ændre i opsætningen.