Informizely customer feedback surveys

Oversigt over leveringsdatoer

0
SALG / VARER

Slår man en vare op kan man se hvad som ligger i ordre fra kunderne.

Man kan se hver kundes ordre ved at trykke på antallet, MEN man kan ikke se hvornår varen skal leveres.

Det vil være rigtig smart og spare meget tid, hvis man her kunne få leveringsdatoerne med. Så slipper vi for at slå hver enkelt ordre op
i Forslag » Andet af (220 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Morten
Tusinde tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley

 

Det synes jeg selvfølgelig giver mening, at der også blev vist hvornår den forventet / aftalte leveringsdato ligesom det også vises ved bestillinger.
Det der er grundet til, at det ikke vises på ordre er fordi, at ordren har en samlet leveringsdato og ikke specifikt på hver varelinje som det er muligt, at lave på bestillinger.

Vi har tidligere modtaget et forslag der gik ud på det skulle være muligt, at vælge forskellige leveringsdatoer på samme ordre -> så det skulle være varelinje specifikt på samme måde som det er på en bestilling og hvis det bliver udarbejdet vil jeg også åbne snakken for, at det så skulle vises ”i ordre” oversigten.
 

Jeg tager derfor dit forslag med videre i forhold til vores roadmap 2017. Det betyder, at hvis det bliver prioriteret, at vi skal arbejde lidt ekstra med lagermodulet næste år vil jeg i den pulje tage dette forslag med.

Endnu engang tusinde tak for, at du har taget dig tid til, at dele dit forslag her på vores forum så det er til syne for vores andre kunder


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Hej Andreas
Tak for svar!

Vi behøver ikke forskellige leveringsdage på hver vare på en ordre. Det vil kun gøre det mere kompliceret :-)

Nej, hvis den kan hente den samlede ordres leveringsdato til hver vare i oversigten, er det super!

Vi får typisk én vare hjem af gangen og det vil være en stor hjælp at kunne nøjes med at slå op på varen for at se hvornår den skal leveres og til hvem
Hej Morten
Tak for din uddybning :)

Jeg tager begge scenarier med videre til vores næste prioriteringsmøde og giver nærmere besked når det har været oppe og vende.

Med venlig hilsen
Andreas Polk
e-conomic

Hej Morten
Så er det blevet tid til en opdatering af dit indlæg :)

Vi har haft dit forslag samt det andet jeg har linket til i mit første svar og deler tanken om, at overblikket kan skærpes inde ved “i ordre” således, at leveringsdatoer også bliver vist.
I din situation vil du fastholde den samlede leveringsdato på ordren hvor det andet forslag går på specifikke leveringsdatoer på ordrelinje.
Rent systemteknisk vil det give bedst mening, at der kom specifikke leveringsdatoer på hver ordrelinje for, at give den samme visning i “i ordre” som i “bestilt”

Det er derfor en ret kringlet sag for, at give det rigtig overblik men uden, at forstyrre andre kunders arbejdsgang. Vi må derfor også erkende, at det ikke ligger i planen for det næste år og jeg sætter derfor indlægget som implementeres-ikke.

Dit forslag bliver ikke smidt men derimod lagt i vores idebank så hvis det bliver et fokusområde så kan vi hive forslaget frem igen.

Du skal derfor også har en stor tak for, at have delt forslaget med os og andre brugere af e-conomic her på vores forum.


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)