Visning af afdelingsnavn

+3
Hej,

Når man står i en kassekladde og fører musen over et kontonummer bliver kontonavn vist uden at man skal klikke på det (hvilket er superlækkert!) Er der mulighed for, at I også kan lave samme funktion for visning af Afdeling? (Pt. skal jeg enten redigere posteringen for at finde ude af om valgte Afdelingsnummer er rigtigt eller går ind under indstillinger og finde oversigt over alle afdelinger).

På forhånd tak.

Katja A.
lukket
i Forslag » Andet af (490 points)
status opdateret af
Hej Katja :)

Jeg kan se du har fået en tilbagemelding omkring, at dit forslag var kommet videre i processen sidste år. Det var også helt korrekt.
Sagen er så den, at der siden der ikke er sket så forfærdelig meget. Det må jeg være ærlig at sige.

Jeg kan også se, at dit forslag ikke er blevet prioriteret i vores udvikleres plan.
Derfor føler jeg ikke, at det er fair med en status som planlagt.
Jeg vil være ærlig i min udmelding omkring, hvordan dit forslag ligger herinde for at forventningsafstemme bedst muligt.

Dit forslag ligger i bunken over sager, der er accepteret. Det er dog ikke noget jeg med sikker kan sige, hvornår vil blive lavet, hvis det bliver lavet.

Derfor vil jeg for nu sætte status til implementeres ikke. Du skal dog vide, at vi har forslaget noteret herinde i fremtiden, men det bliver ikke i nærmeste fremtid.

Du skal dog have tak for at dele dine tanker med os herinde på vores forum. Jeg synes det er et glimrende forslag. Det bliver bare ikke lige nu :)

Hilsen Jesper Mieritz

2 Svar

 
Bedste svar

Hej Katja 

Vi har haft dit forslag oppe og vende på vores prioriteringsmøde smiley

Der har vi valgt, at gå videre med dit forslag - så vi vil undersøge nærmere om hvorvidt løsningen er enkelt, at tilføje. Det, at vise afdelingsnavn ved "mouse-over" i kassekladden.
Det er vigtigt for mig, at nævne dette ikke betyder vi med sikkerhed vil implementere det men det er ihvertfald gået et skridt videre i processen.


Derudover så er der også tale om et område hvor vi rammer et mindre antal af kunder så vi andre forslag liggende som er højere prioriteret. Jeg vil opdaterer nærmere når der sker mere i sagen.


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
valgt som bedste svar af

Hej Katja
Tak for, at du har taget dig tid til, at dele dit forslag her på vores forum smiley


Super dejligt, at høre du synes det er lækkert, at kontonavnet bliver vist når du holder musen over det i kassekladden – det synes jeg faktisk også er ret smart.

Jeg ved ikke hvor enkelt det vil være, at give samme funktion til afdelinger men jeg synes vi skal undersøge det nærmere.
Jeg vil derfor tage dit forslag med videre til vores prioriteringsmøde – hvor vi vil undersøge nærmere om det bliver et forslag vi vil arbejde nærmere på.

Endnu engang tak for dit forslag

 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)