Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




LAGERSTYRING VED KREDITNOTA ??

0

Når vi laver en kreditnota er man nødt til at udføre denne under faktura med minus enheds beløb. Men dette trækker stadig produktet fra lagerbeholdningen, i stedet for at lægge det til lageret ??? hvis det skulle være korrekt skulle man kunne indtaste et negativt antal i stedet for en negativ enheds pris - lagersystemet fungerer ikke efter hensigten.    

i Spørgsmål » Andet af (480 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Rune
Tak for dit spørgsmål her på vores forum smiley

 

Jeg kan godt forstå, at hvis du laver en faktura med positivt antal med skriver negativ salgpris ikke giver det rigtige resultat i dit lager. Det skulle derfor også være muligt for dig, at lave en kreditnota på helt almindeligvis hvor du skriver minus antal.
 

Det vil lægge varen tilbage på lager og sende en faktura med negativ værdi (kreditnota) à Den mulighed skulle du også have – du kan se muligheder i denne e-copedia guide
Det der måske kan være forvirringen er, at det ikke er muligt, at oprette en ordre med negativt antal à med det er muligt, at gøre ved en manuelt kreditnota eller fra ”kopier og vend” så længe det havner i feltet ”faktura”

Det smarte ved ”kopier og vend” kreditnotaen fra arkiv er, at den så rent faktisk tage den kostpris som varen/varerne blev solgt til på fakturaen og tilbagefører den eksakte værdi med kreditnotaen.

 

Jeg vil rigtig gerne høre om du kan få det til, at virke hos dig?  


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (39.3k points)