Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Flere decimaler efter komma

+2
Hej

Jeg har netop "solgt" jeres løsning med E-conomic til en af mine kunder.  Desværre opdager jeg nu store "afrundings" differencer i bl.a. lager modul da min kunde arbejder med stk. priser i USD med 4 decimaler.

Min kunde sidder nu med en ærgelse over at have flyttet økonomi system til E-conomic og jeg med lidt røde øre fordi jeg ikke forudså dette.

Et stort ønske og stort behov om flere decimaler .... tak !

VH

Heidi
i Forslag » Andet af (160 points)

1 Svar

Hej Heidi

Det er jeg rigtig ærgerligt, at høre og det er selvfølgelig en rigtig træls situation for alle parter.

Vi har ikke planer om, at udbygge systemet til, at understøtte flere decimaler end 2 som vi har i dag – Det er ikke første gang vi oplever en kundes behov for det dog er udfordringen det en så skelsættende systemfunktion og derfor vil det være utrolig ressource krævende, at omlægge hele systemet til, at køre med flere decimaler.
En ændring af disse vil også gå ind og forstyrre vores 100.000 andre kunder og derfor er det besluttet, at fastholde vores 2 decimal system.


Jeg mener, at Visma business kan dække kundens behov i forhold til, at have flere decimaler – uden, at være helt sikker. Det er selvfølgelig ikke ønske scenariet, at kunden skal skifte igen men nok bedst, at de finder det helt rigtige system.

Jeg vil derfor rigtig gerne få min kollega som sidder med Visma business til, at kontakte dig hvis du sender mig dine kontakt oplysninger på info@e-conomic.dk Att. Andreas Polk – Forum 19811

Så kan vi forhåbentlig finde den bedst mulige løsning sammen på denne ærgerlige situation.
Jeg ser frem til, at høre fra dig. Rigtig god weekend
 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)