forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Flere decimaler efter komma

+2
Hej

Jeg har netop "solgt" jeres løsning med E-conomic til en af mine kunder.  Desværre opdager jeg nu store "afrundings" differencer i bl.a. lager modul da min kunde arbejder med stk. priser i USD med 4 decimaler.

Min kunde sidder nu med en ærgelse over at have flyttet økonomi system til E-conomic og jeg med lidt røde øre fordi jeg ikke forudså dette.

Et stort ønske og stort behov om flere decimaler .... tak !

VH

Heidi
spurgt 4 Nov, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af Heidi Ankerstjerne (160 points)

1 Svar

Hej Heidi

Det er jeg rigtig ærgerligt, at høre og det er selvfølgelig en rigtig træls situation for alle parter.

Vi har ikke planer om, at udbygge systemet til, at understøtte flere decimaler end 2 som vi har i dag – Det er ikke første gang vi oplever en kundes behov for det dog er udfordringen det en så skelsættende systemfunktion og derfor vil det være utrolig ressource krævende, at omlægge hele systemet til, at køre med flere decimaler.
En ændring af disse vil også gå ind og forstyrre vores 100.000 andre kunder og derfor er det besluttet, at fastholde vores 2 decimal system.


Jeg mener, at Visma business kan dække kundens behov i forhold til, at have flere decimaler – uden, at være helt sikker. Det er selvfølgelig ikke ønske scenariet, at kunden skal skifte igen men nok bedst, at de finder det helt rigtige system.

Jeg vil derfor rigtig gerne få min kollega som sidder med Visma business til, at kontakte dig hvis du sender mig dine kontakt oplysninger på info@e-conomic.dk Att. Andreas Polk – Forum 19811

Så kan vi forhåbentlig finde den bedst mulige løsning sammen på denne ærgerlige situation.
Jeg ser frem til, at høre fra dig. Rigtig god weekend
 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 4 Nov, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”